-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 02

Panevėžietė Kristina – paprastumu žavinti „Karščiausia krepšinio šokėja 2012“ konkurso dalyvė

Trečiąja konkurso „Karščiausia krepšinio šokėja 2012“ dalyve tapo Panevėžio „Energym“ klube šokanti ir „Lietkabelio“ sirgalius užvedanti – Kristina. Kuklumas ir paprastumas, bruožai, kurie išskyrė merginą iš kitų konkurso dalyvių. Dvyliktoje klasėje besimokanti panevežietė tyliai užkariavo trečiąją poziciją ir dabar laukia gausesnio jūsų palaikymo balsavime.
Kristina
Kristina / Sportoakimirka.lt nuotr.

Susipažinti su merginomis ir savo balsą už favoritę galite atiduoti facebooke į paiešką įvedus „Krepšinio šokėjos„. (www.facebook.com/krepsiniosokejos)

Panevėžietė Kristina ne vienintelė šokėja, kurios karjerą stabdo noras mokytis didesniame mieste, tačiau „Cido“ arenoje praleistas laikas ir nuostabūs šokiai paliko įspūdį sirgaliams ir ekipos krepšininkams. Buvęs Panevėžio „Lietkabelio“ žaidėjas, panevėžietis Ernestas Ežerskis negailėjo pagyrų savo miesto šokėjoms: „Jos turi visus bruožus, kurie apibūdina, kokios turi būti geros krepšinio šokėjos: gražios, patrauklios, visada besišypsančios, gražiai apsirengusios, nuoširdžiai palaikančios savo komandą. Per šokį stengiasi parodyti kažką naujo, nematyto, kad atkreiptų žiūrovų dėmesį.“

Panevėžietė „Karščiausia krepšinio šokėja 2012“ konkurse įsitaisė trečioje vietoje, nors jai ant kulnų lipa Vilniaus „Lietuvos ryto“ šokėja Sigita. Kaip keisis merginų pozicijos balsavimo lentelėje nuspręsti galite jūs, balsuodami „Krepšinio šokėjų“ puslapyje facebooke.

 

VIDEO: Karščiausia krepšinio šokėja 2012: Kristina iš Panevėžio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius