Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 10

Panevėžio „Cido“ arenoje vasarą karaliaus krepšinis

Belaukiant pasaulio krepšinio čempionato Turkijoje Panevėžio „Cido“ arenoje liepos 16 dieną prasideda krepšinio varžybų ciklas – „Krepšinio vasara“, kurio metu „oranžinio kamuolio“ gerbėjai galės stebėti draugiškas krepšinio varžybas tarp Lietuvos ir užsienio šalių komandų bei palaikyti savo šalies sportininkus.
Panevėžio miestas turi puikią areną, tačiau neturi tinkamų viešbučių.
Panevėžio miestas turi puikią areną. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 1 Panevėžys

„Pastebėjome, kad vasarą Šiaurės Lietuvoje ypač trūksta renginių, į kuriuos su šeima ir draugais būtų galima nueiti. Kadangi artėja Pasaulio krepšinio čempionatas, nusprendėme šią vasarą „Cido arenoje“ paskirti antrajai lietuvių „religijai“ – krepšiniui ir taip palengvinti didžiojo krepšinio įvykio laukimą,“ – „Krepšinio vasaros“ renginių ciklo idėją komentuoja Panevėžio „Cido“ arenos generalinis direktorius Dainius Visackas.

Krepšinio mėgėjų Panevėžyje šią vasarą lauks ketverios rungtynės, kuriose dalyvaus vyrų ir moterų bei vaikinų iki 18 metų komandos. Pirmosios rungtynės, kurių metu varžysis Lietuvos ir Japonijos moterų krepšinio rinktinės vyks liepos 16 ir 17 dienomis.

„Lietuvos krepšininkės su Japonijos rinktine žais ne pirmą kartą, bet neabejoju, kad šios varžybos bus įdomios ir atkaklios. Japonės, nors ne aukštos, bet greitos ir techniškos. Žinoma, tikimės mūsų komandos pergalės, tačiau ją pasiekti nebus lengva, todėl labai norėtume gausaus sirgalių palaikymo,“ – teigė Lietuvos moterų krepšinio rinktinės strategas Algirdas Paulauskas.

„Krepšinio vasarą“ liepos 19d. pratęs Lietuvos vaikinų iki 18 metų krepšinio rinktinės draugiškos rungtynės, o rugpjūčio 2 d. Arenoje jėgas išmėgins Čekijos ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės.

Pasak Dainiaus Visacko, „Krepšinio vasara“ „Cido arenoje“ yra gera dovana Šiaurės Lietuvos regiono krepšinio sirgaliams, kurie vertina krepšinio varžybas stebėti „gyvai“, o ne kiurksoti prie televizoriaus ekranų.

Bilietus į „Krepšinio vasaros“ rungtynes nuo birželio 9 dienos platina bendrovė „Tiketa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius