Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 14

Pasaulio taurės turą vainikavo Lietuvos krepšinio rinktinės vizitas

Visą savaitgalį Palangoje vykę FIBA Pasaulio taurės turo renginiai baigėsi Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės apsilankymu parodoje ir pergalės linkėjimais.
Lietuvos krepšinio rinktinė apžiūrėjo pasaulio taurę
Lietuvos krepšinio rinktinė apžiūrėjo pasaulio taurę / LKF nuotr.

„Mums padėjusių savanorių skaičiavimais, krepšinio istorijos eksponatų ir pasaulio taurės parodoje apsilankė daugiau nei 5 tūkstančiai žmonių. Kiek jų dalyvavo turo renginiuose, žaidimuose ir pramogose, suskaičiuoti sunku. Tačiau centrinė Palangos aikštė, kurioje vyko šou, tris dienas buvo pilna“, – sakė Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) Sporto ir renginių direktorius Tomas Rimkus.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė sekmadienį atvyko po rytinės treniruotės. Krepšininkai susidomėję apžiūrinėjo parodos eksponatus, juokavo ir fotografavosi prie pasaulio taurės. Po to rinktinė užlipo ant parodos paviljono stogo ir dėkojo už pergalės linkėjimus.

Pasaulio taurės turą drauge su FIBA surengė LKF ir Palangos miesto savivaldybė. Tai buvo paskutinė – 47-oji – pagrindinio pasaulio čempionato trofėjaus stotelė keliaujant po pasaulį.

Pasaulio taurės turas („The Road Show 2014“) yra FIBA ir Ispanijos krepšinio federacijos iniciatyva. Ja siekiama paskleisti žinią apie ateinantį pasaulio čempionatą, kuris nuo šių metų vadinasi FIBA Pasaulio taure. Ypatingas dėmesys šio šou metu buvo skiriamas pramoginiams krepšinio aspektams.

Šventės dalyviai Palangoje galėjo ne tik dalyvauti įvairiuose krepšinio konkursuose, kuriuos vedė Radiocentro laidų vedėjai. Penktadienio ir šeštadienio vakarais buvo rengiamos ir pramoginės programos. Jose dalyvavo įvairūs gatvės šokių kolektyvai, tarp jų ir Dainiaus Žebrausko-Skruzdėliuko ANT studija, gatvės gimnastikos komanda „Project Mayhem". Vaikams buvo įrengta speciali žaidimų aikštelė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius