Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 16

Pasvalio „Pieno žvaigždžes“ treniruos Nerijus Zabarauskas, centru žais Vaidas Čepukaitis

Pernai LKL penktą vietą užėmęs Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ klubas nusprendė komandoje turėti tik tris legionierius. Vienas iš jų jau aiškus: tai – 25 metų amerikietis Trevonas Hughesas. Pernai LKL 183 cm ūgio gynėjas per mačą rinko po 15 taškų. Komandos treneriu tapo 41 metų Nerijus Zabarauskas, o centru žais praėjusį sezoną Panevėžio „Lietkabelyje“ žaidęs 23 m. ir 207 cm ūgio Vaidas Čepukaitis.
 Nerijus Zabarauskas yra treniravęs "Sakalų" ir "Perlą".
Nerijus Zabarauskas yra treniravęs "Sakalus" ir "Perlą". / BC "Sakalai" nuotr.

N.Zabarauskas trenerio poste pakeitė į gimtinę grįžusį latvį Robertą Štelmaherį, kurio asistentu jonavietis dirbo praėjusį sezoną. „Su N.Zabarausku anksčiau buvome sudarę dvejų metų sutartį, o dabar apsisprendėme jam patikėti vyriausiojo trenerio pareigas. Dėl jo asistento daugmaž taip pat jau esame apsisprendę, bet kol nepasirašėme sutarties, nenoriu viešinti jo pavardės“, – sakė  „Pieno žvaigždžių“ krepšinio klubo vadovas Arūnas Burkevičius.

„Pieno žvaigždėms“ antrus metus atstovaus 23 metų 206 cm ūgio puolėjas Lukas Brazdauskis, Pasvalio ekipoje greičiausiai liks ir dvejais metais jaunesnis 207 cm ūgio „centras“ Evaldas Kairys.

Šiam krepšininkui klubas siūlo pasirašyti ilgesnę nei metų sutartį, nors, anot A.Burkevičiaus, praėjęs sezonas jam dėl įvairių sveikatos problemų toli gražu nebuvo geriausias.

Klubo vadovas kol kas negalėjo pasakyti tikslaus ateinančio sezono komandos biudžeto, tačiau užtikrino, kad jis bus panašus kaip pernai, bet ne didesnis. Kai kurių šaltinių teigimu, pernai pasvaliečiai planavo surinkti milijoninį biudžetą.
Naujos sudėties „Pieno žvaigždžių“ komanda ketina susirinkti jau šį sekmadienį.

„Treniruočių tądien dar nebus, surengsime tik bendrą vakarienę, į ją turėtų susirinkti apie dešimt krepšininkų“, – sakė A.Burkevičius.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius