-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 24

Paulius Jankūnas: „Žalgirio“ tikslai – patys aukščiausi

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai pirmadienį grįžo iš Miuncheno, kur dalyvavo draugiškame keturių komandų turnyre. Pirmose turnyro rungtynėse traumą patyręs Paulius Jankūnas pripažino, kad išvyka į Vokietiją parodė silpnąsias komandos vietas, rašo „Kauno diena“.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Nieko ten rimto, tiesiog netinkamai pasukau koją. Antras rungtynes jau galėjau žaisti pilna jėga. Turnyre žaidėme su aukštesnio lygio komandomis, todėl pirmą priešsezoninę patirtį tarptautiniame turnyre vertinu labai gerai. Pamatėme, ko mums dar trūksta. Mano manymu, viskas yra gerai, nes kol kas – tai tik pasiruošimas sezonui. Turnyro nelaimėjome, tačiau nematau čia tragedijos, nors laimėti norėjosi. Tai tik įžanga į sezoną“, – „kaunodiena.lt“ sakė „Žalgirio“ komandos kapitonas.

P.Jankūno teigimu, laikinosios sostinės ekipai dar trūksta susižaidimo tiek puolant, tiek ginantis. „Tai yra natūralu, nes šiemet buvo surinkta nauja komanda, todėl mums dar reikia šiek tiek laiko. Neslėpsiu, kad šįkart mums labai pritrūko Manto Kalniečio ir Rimanto Kaukėno, kurie negalėjo mums padėti. Jie yra vieni svarbiausių žaidėjų mūsų komandoje. Be jų mūsų veidas – visiškai kitoks.“

Prieš ženkliai artėjančio sezono pradžią P.Jankūnas neabejoja, jog šiemet komanda – labai pajėgi.

„Šiais metais „Žalgirio“ tikslai – patys aukščiausi. Kaip visada, todėl į viską žvelgiame optimistiškai. Kaip ir prieš kiekvieną sezoną motyvacijos mums netrūksta. Norime laimėti kuo daugiau, tai mus ir veda į priekį. Neretai prisimename praėjusį sezoną Eurolygoje, kuris nebuvo pats sėkmingiausias, tačiau žvelgiame į priekį ir stengiamės nekartoti senų klaidų. Turime gerus žaidėjus, belieka dirbti. Privalome atrasti savo žaidimą. Manau, kad šiais metais „Žalgiris“ yra stipresnis negu pernai“, – teigė puolėjas.

„Žalgirio“ aukštaūgis džiaugiasi, jog šiais metais komandoje – puikus jaunimo ir vyresnių žaidėjų darinys. „Manau, kad to ir reikia. Jaunimas negali visko patempti, o vyresni žaidėjai to taip pat nesugebės. Manau, kad šiuo metu „Žalgiryje“ – puikus jaunatviškumo ir patirties lydinys.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius