Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 09

Paulius Jankūnas: „Dabar ir LKL rungtynės prilygsta Eurolygai“

Ketvirtadienio rytą Kauno „Žalgirio“ arenos treniruočių salėje kaip visada dunksėjo kamuoliai. Eurolygos turnyro "Top 16" etapo antrosioms rungtynėms išvykoje rengėsi Kauno „Žalgiris“.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Komandos kapitonas Paulius Jankūnas, prisiminęs beviltiškai pralaimėtas namuose rungtynes su Vokietijos Miuncheno „Bayern“ komanda, sakė: „Turime žaisti agresyviau, vokiečiai mus puolė agresyviai ir mes sutrikome. Turime būti agresyvūs ir kitiems pridaryti bėdos.“

Apie Maskvos CSKA P.Jankūnas kalbėjo pagarbiai. Puolėjas priminė, kad Maskvos klubas turi daug atsarginių žaidėjų, kurie lemiamu momentu pakilę nuo suolo gali pakeisti rungtynių baigtį.

Paklaustas apie LKL, kur „Žalgiris“ šiame sezone patyrė neįprastai daug pralaimėjimų, krepšininkas juokavo, kad visos LKL rungtynės dabar yra kaip Eurolygos mačai. „Klubas ne geriausioje vietoje LKL. Visos rungtynės rimtos, reikia žaisti visa jėga“, – sakė krepšininkas. 

„Daug dirbame, atrodo viskas gerai, bet vis tiek kažkas nepavyksta, trūksta pasitikėjimo. Stengsimės kovingumu ir energija vėl sugrįžti į gerą formą“, – paklaustas apie komandos psichologinę būseną pokalbį baigė P.Jankūnas.

Tai bus antrosios varžybos Eurolygos „Top 16“ etape. Pirmąjį pralaimėjimą „Žalgiris“ patyrė prieš Miuncheno „Bayern“, stipriai nusileidęs Kaune,rezultatu 66:84. Maskvos CSKA savo sąskaitoje turi pergalę prieš Krasnodaro Lokomotiv-Kuban (77:84).

„Žalgiris“ pirmajame etape B grupėje užėmė trečiąją vietą (5 pergalės iš 10), kai tuo tarpu Maskovos CSKA su 7 laimėjimais ir 3 pralaimėjimais A grupėje užėmė antrąją vietą.

Žalgiriečiai „Top 16“ etapo F grupėje dar kovos su Krasnodaro „Lokomotiv“, Stambulo „Galatasaray“, Madrido „Real“, Tel Avivo „Maccabi“ ir Belgrado „Partizan“ komandomis.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius