Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 14

Paulius Motiejūnas: su „Žalgirio“ žaidėjais bus atsiskaityta per penkmetį

Į miesto tarybą užsukęs naujasis „Kauno arenos” direktorius ir esamas Kauno „Žalgirio“ komandos vadovas Paulius Motiejūnas prisistatė tarybos nariams ir atsakė į jiems rūpimus klausimus. Gerų žinių klubo vadovas neturėjo.
Paulius Motiejūnas
Paulius Motiejūnas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

P.Motiejūnas teigė, kad šiuo metu komanda turi maždaug 20 mln. litų skolų žaidėjams. Su jais yra pasirašyti tiek žodiniai, tiek rašytiniai pasižadėjimai ir planuojama atsiskaityti per 4–5 metus.

Artimiausiu metu bus pabaigtas auditas UAB „Kauno arena“. Kai jis bus baigtas, paaiškės, kodėl arena dirbo ne taip pelningai, kaip tikėtasi. Kaip teigia vadovas, arenos padėtis šiuo metu yra ne pati geriausia.

„Žalgirio“ klubo ir arenos direktorius P.Motiejūnas teigia, kad iš arenos veiklos planuoja gauti apie 1 mln. litų pelno. Jei bus surinkta daugiau, visi pinigai bus skirti „Žalgirio“ komandai.

Pristatydamas krepšinio klubo situaciją, vadovas teigė, kad ji yra „stabiliai sunki“. Taip yra dėl to, kad paliktos didelės skolos. Klubo vadovybė tikisi, kad 5 mln. litų šiais metais pavyks surinkti iš rėmėjų. Klubas iš 2014 metų Kauno miesto savivaldybės biudžeto tikisi gauti 5 mln. litų.

P.Motiejūnas teigė, kad šiuo metu komanda turi maždaug 20 mln. litų skolų žaidėjams.

Tarybos narys Gediminas Žukauskas pasiūlė apmokestinti prie arenos esančią automobilių stovėjimo aikštelę, tačiau direktorius atmetė šį pasiūlymą, nes aikštelė per rungtynes būna visiškai užpildyta.

Taip pat buvo paklausta, ar Kauno „Žalgirio“ rungtynių nebus galima matyti per nemokamus kanalus. P.Motiejūnas atsakė, kad jie stengiasi dėl to, tačiau viską lemia televizija: „Jie perka transliacijos teises, todėl patys sprendžia, kur rodyti“, – rašo kaunas.kasvyksta.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius