Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 11

Paviešintas JAV krepšinio rinktinės kandidatų sąrašas: „Svajonių komandą“ burs didžiausios NBA žvaigždės

Antradienį Amerikos žiniasklaida išplatino oficialiai dar nepatvirtintą JAV krepšinio rinktinės kandidatų sąrašą. „Svajonių komandą“ sieksiantis suburti ir olimpinį triumfą Londone pakartoti treneris Mike‘as Krzyzewskis į sąrašą įtraukė devyniolika krepšininkų, tarp kurių – gausybė NBA žvaigždžių.
LeBronas Jamesas ir Kobe Bryantas
LeBronas Jamesas ir Kobe Bryantas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

M.Krzyzewskis birželio mėnesio viduryje iš devyniolikos žaidėjų atrinks dvylika tų, kurie kausis dėl aukso Londono olimpinėse žaidynėse. Amerikiečiai neslepia ambicijų turėti dar vieną „Svajonių komandą“ ir žvelgiant į sąrašą panašu, kad jie tam turi pagrindo.

Kandidatų sąraše – patys pajėgiausi NBA krepšininkai, tarp kurių praėjusio sezono naudingiausias žaidėjas Derrickas Rose'as, prieš tai naudingiausiu tapęs LeBronas Jamesas, varžovų siaubas po krepšiu Dwightas Howardas, Kobe Bryantas, Carmelo Anthony ir kiti. Londono žaidynėms kartu ruošis visas „Didysis „Heat“ trejetas“ – ne tik L.Jamesas, bet ir Ch.Boshas bei D.Wade‘as.

JAV krepšinio rinktinės kandidatų sąrašas:

Gynėjai: Chauncey Billupsas, Kobe Bryantas, Ericas Gordonas, Chrisas Paulas, Derrickas Rose'as, Dwyane'as Wade'as, Russellas Westbrookas ir Deronas Williamsas.

Puolėjai: LaMarcusas Aldridge'as, Carmelo Anthony, Chrisas Boshas, Kevinas Durantas, Blake'as Griffinas, Andre Iguodala, LeBronas Jamesas, Kevinas Love'as ir Lamaras Odomas.

Vidurio puolėjai: Tysonas Chandleris ir Dwightas Howardas.

Pasirengimo Londono olimpinės žaidynėms treniruočių stovyklą amerikiečiai ketina pradėti Las Vegase liepos 5 dieną.

JAV rinktinei tarptautinėje arenoje pavyko iškovoti daugiausiai medalių krepšinio istorijoje. Vien olimpinėse žaidynėse JAV krepšininkai pasidabino 13 aukso medalių, paskutinį kartą 2008-aisiais Pekine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius