Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 03 10

Per „Lietuvos ryto“ mačą sirgalius pataikė iš aikštės vidurio ir laimėjo šaldytuvą

Sekmadienį pergalė švietė ne tik sostinės krepšinio klubo „Lietuvos rytas“ krepšininkų veiduose, kuriems VTB Jungtinėje lygoje pavyko palaužti Lenkijos „Turow“ komandą ir žengti ketvirtfinalio link. Pergale džiaugėsi ir uolus klubo sirgalius, kuriam per didžiąją pertrauką pavyko sėkmingai sudalyvauti tradiciniame metimo žaidime ir pataikyti į krepšį nuo aikštės vidurio.
Sirgalius ir jo iškovotas prizas
Sirgalius ir jo iškovotas prizas

Sėkmingas metimas Vilniaus universiteto studentui Martynui Šileikiui atnešė ir įspūdingą prizą – šaldytuvą, pilną „Coca-Cola“ skardinių. Iš viso šaldytuve vaikino laukė 200 skardinių gėrimo.

VIDEO: Sirgaliaus metimas iš aikštės vidurio

„Tai buvo neįtikėtina proga ir neįtikėtina sėkmė. Esu „Lietuvos ryto“ gerbėjas nuo vaikystės, turiu abonementą į komandos rungtynes, tad dažnai jose lankausi. Tačiau kamuoliukas, suteikiantis galimybę dalyvauti žaidime, niekuomet neskriedavo į mano pusę. Šį sekmadienį viskas buvo kitaip. Man pavyko jį pagauti,“ – pasakoja ir džiaugsmo neslepia vaikinas.

M. Šileikis rungtynes stebėjo su šeimos nariais, o eidamas į aikštės vidurį pažadėjo jiems, jog būtinai laimės.

„Pagauti kamuoliuką – labai sunku. Turėti galimybę atlikti metimą „Siemens“ arenoje, stebint miniai žiūrovų, atrodo neįmanoma. Dar sunkiau įsivaizduoti, jog tokioje situacijoje gali pataikyti metimą iš aikštės vidurio“, – prisipažįsta M. Šileikis.

Vaikinas sako, jog mėgsta mėgėjiškai pažaisti krepšinį, nevengia ir savo ranką patreniruoti mesdamas nestandartinius metimus – iš skirtingų nuotolių, skirtingų padėčių. „Treniruotės pasiteisino. Dabar matau, kad jos nebuvo bevertės“, – tikino jis ir džiaugėsi užplūdusiais draugų sveikinimais.

„Gėrimu, be abejo, teks dalintis tiek su šeimos nariais, tiek su draugais. Be to, aš kaip tik įsirengiau sau kambarį ir ieškojau kažko įdomaus, kuo galėčiau jį papildyti. Manau, šis mano laimėjimas yra kaip tik pačiu laiku ir taps tobulu ir labai netikėtu mano kambario akcentu ,“ – planus atskleidė M.Šileikis.

Martynas Šileikis tapo trečiuoju komandos aistruoliu, pataikiusiu į krepšį nuo vidurio linijos. Šį metimo žaidimą klubas organizuoja jau trečią sezoną iš eilės.

Artimiausios „Lietuvos ryto“ rungtynės – jau šį trečiadienį. Sostinės klubas sužais Europos taurės turnyro aštuntfinalio rungtynes su Belgrado „Crvena Zvezda“ klubu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius