Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 26

„Perlas“ atleido du krepšininkus (papildyta 14.23 val.)

Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) keturiais pralaimėjimais iš eilės startavęs Vilniaus „Perlo“ klubas ėmėsi permainų. Antradienį komanda pranešė, kad nuspręsta atsisakyti Petro Baločkos ir Vytauto Valiulio paslaugų.
Varžybų akimirka
Nesėkmingai sezoną pradėjęs „Perlas“ ėmėsi permainų. / Alfredo Pliadžio nuotr.
Temos: 1 Vilniaus Perlas

LKL pirmenybėse 24 metų 205 cm ūgio P.Baločka pelnydavo 1,3 taško ir atkovodavo 1,3 kamuolio. Puolėjo statistika BBL čempionate – 2,25 taško ir 1,3 kamuolio.

24 metų 185 cm V.Valiuliui BBL pavykdavo pasižymėti tašku ir 0,3 rezultatyvaus perdavimo per mačą. LKL lygoje gynėjas nerungtyniavo.

„Perlas“ sulaukė ir pastiprinimo. Iki šio sezono pabaigos buvo sukirsta rankomis su aukštaūgiu Artūru Valeika.

25 metų 206 cm ūgio sunkusis krašto puolėjas sezoną pradėjo „Alytaus“ ekipoje ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionate vidutiniškai pelnydavo 4,3 taško bei atkovodavo 7 kamuolius.

2007–2008 metų sezone, paskutiniaisiais studijų JAV metais, A.Valeika NCAA  čempionate pelnydavo 9,9 taško ir atkovodavo 10,2 kamuolio. Kitus sezonus puolėjas atstovavo Bremerhafeno (Vokietija) ir Valmieros (Latvija) ekipoms.

Papildyta 14.23 val. „Noriu padėkoti V.Valiuliui ir P.Baločkai, kad atstovavo „Perlo“ komandai. V.Valiulis padėjo ekipai svarbiu laikotarpiu. Su žaidėju jau iš karto buvome sutarę, kad jis „Perlui“ atstovaus laikinai. Gynėjas viską atliko profesionaliai – tiek treniruotėse, tiek varžybų metu. Žaidėjo vietą perims po traumos sveikstantis Laurynas Samėnas.

Taip pat nusprendėme išsiskirti su P.Baločka, nes dabartinė situacija nebuvo naudinga nei pačiam krepšininkui, nei klubui. Prie komandos prisidėjo aukštaūgis A.Valeika, taip pat už poros savaičių į rikiuotę grįš Evaldas Kairys, todėl „Perlo“ treneriai turės didelį aukštaūgių pasirinkimą“, – sakė ekipos direktorius Giedrius Aidietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius