Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 11 27

Permainos Kauno „Žalgiryje“: grįžta R.Grigas, M.Brownas bus žaidžiantis trenerio asistentas

Buvęs Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Rimantas Grigas grįžta į komandą. Nuo šiol jis bus „Žalgirio“ sporto direktoriumi.
Rimantas Grigas
Rimantas Grigas / Alfredo Pliadžio nuotr.

Pasak kauniečių klubo interneto svetainės zalgiris.lt, siekiant įtvirtinti šio sezono pradžios sėkmę, ekipoje bus tam tikrų permainų.

Ne vienus metus komandai atidavęs treneris R.Grigas grįžta į legendinę Kauno komandą. „Mūsų netenkino pastaruoju metu demonstruojama komandos žaidimo kokybė. Kiekvienas pralaimėjimas yra nelaimė, todėl norėdami jų išvengti nusprendėme sustiprinti komunikaciją tarp ekipos žaidėjų, trenerių bei klubo vadovybės. Mes pastoviai ieškojome asmens, galinčio užimti šią reikšmingą klubui poziciją ir apsistojame ties R.Grigo kandidatūra. Jis yra kaunietis, turintis didelę trenerio darbo patirtį, gerai pažįstantis klubo tradicijas, žaidėjus. Mes galvojame, kad jis tikrai sustiprins komandą“, – apie naujojo sporto direktoriaus paskyrimą sakė „Žalgirio“ savininkas Vladimiras Romanovas.

Į „Žalgirį“ sugrįžtantis R.Grigas ne tik ilgus metus vadovavo „Žalgirio–Sabonio mokyklos“ vaikinams, bet ir dvejus metus – nuo 2006 metų gruodžio iki 2008 m. spalio vidurio – buvo vyriausiasis komandos treneris. Nors dabar trenerio laukia naujos pareigos su kiek kitokiomis užduotimis – R.Grigas yra pasiryžęs priimti naują gyvenimo iššūkį: „Visų pirma, rūpinsiuos sklandžiais kolegiškais, sportiniais ryšiais tarp komandos ir klubo administracijos. Kontaktai tarp trenerių štabo, žaidėjų ir klubo vadovų – itin svarbu“, – darbo svarbą pabrėžė R.Grigas.

R.Grigas neslepia – sugrįžimas į „Žalgirį“ jam – didelis ir džiugus įvykis: „Malonu grįžti į klubą, kuriam esi skyręs daugiau nei dešimt savo karjeros metų. Tikiuosi, jog visiems dirbant išvien komandos rezultatai tik gerės“.

Taip pat komandos susirinkime nuspręsta, kad Marcusas Brownas nuo šiol užims žaidžiančio trenerio asistento pareigas. „Būsiu žaidėjas, bet kartu ir mokysiuosi trenerio darbo“, – sakė po kelių savaičių į aikštelę turintis sugrįžti rezultatyviausias visų laikų Eurolygos žaidėjas M.Brownas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius