Dabar populiaru
Sužinokite daugiau
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą

Pierce’as netyčia smogė teisėjui į veidą (video)

Teisėjas atleido P.Pierce'ui
AFP/„Scanpix“ nuotr. / Teisėjas atleido P.Pierce'ui.
Šaltinis: http://www.spokstas.lt/
0
Skaitysiu vėliau
A A

Bostono „Celtics“ lyderis Paulas Pierce’as ketvirtose NBA lygos finalo serijos rungtynėse pateko į kuriozinę situaciją.

Džiaugdamasis taikliu metimu į Los Andželo „Lakers“ krepšį, Pierce’as užsimojo ir netyčia smogė tiesiai po krepšiu stovinčiam rungtynių arbitrui Eddie Rushui į veidą. Smūgis buvo toks stiprus, kad teisėjo švilpukas nuskrido net prie tritaškio linijos.

Suprasdamas galimas incidento pasekmes, krepšininkas puolė atsiprašinėti. Laimė, teisėjas nebuvo linkęs imtis griežtų sankcijų ir atleido krepšininkui.

P.Pierce’as tuo sėkmingai pasinaudojo – pelnė 19 taškų ir atvedė „Celtics“ į pergalę rezultatu 96:89, išlygindamas serijos iki keturių pergalių rezultatą 2:2.

Daugiau sporto pokštų rasite paspaudę čia.

 

http://www.spokstas.lt/
Komentarai
Pažymėkite klaidą tekste, pele prispaudę kairijį pelės klavišą
Pranešti klaidą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Parašykite atsiliepimą apie 24sek