Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 10

Pirmieji „EuroBasket 2011“ bilietai – krepšinio aistruoliams

Prieš prasidedant viešajai 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato („EuroBasket 2011“) bilietų prekybai galimybė juos įsigyti anksčiau suteikiama krepšinio aistruoliams, užsiregistravusiems į „EuroBasket Fan Club“.
Lietuvos krepšinio rinktinės sirgaliai
Lietuvos krepšinio rinktinės sirgaliai. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„EuroBasket 2011“ bilietų klubo nariai galės įsigyti nuo kovo 14 d., 10 val. ryto, visose „Tiketos“ kasose ir interneto svetainėje. Viešoji prekyba bilietais prasidės kovo 17 d., 10 val. ryto.

„Susidomėjimas Lietuvoje vyksiančiu Europos krepšinio čempionatu – milžiniškas. Į „EuroBasket Fan Club“ užsiregistravo aistruoliai iš 28 valstybių. Galiu prognozuoti, kad bilietų prekyba vyks labai aktyviai“, – sako „EuroBasket 2011“ organizacinio komiteto vykdomasis direktorius Mindaugas Špokas.

Tapti „EuroBasket 2011 Fan Club“ nariu galima per oficialų čempionato puslapį ir oficialios bilietų platintojos interneto svetainę.

Pasak M.Špoko, trokštamiausi bilietai yra į Lietuvos rinktinės rungtynes Panevėžyje. „Tačiau manau, kad ir į Vilniaus bei Kauno etapus bilietai bus parduoti labai greitai, – sako M.Špokas. – Kita vertus, Europos čempionatas – ne tik Lietuvos rinktinės varžybos. Stipriausios Europos rinktinės žais ir kituose Lietuvos miestuose, atvyks pasaulinės šlovės žvaigždės“.

Švente ir kartą per gyvenimą pasitaikančia proga pamatyti gyvas krepšinio legendas čempionatą pavadino ir oficialus „EuroBasket“ ambasadorius Arvydas Sabonis.

„Kada daugiau pamatysi Dirką Nowitzki, Andrejų Kirilenką ar Tony Parkerį ne per televizorių, o gyvai? Tokių progų pasitaiko tik kartą gyvenime“, – sakė A.Sabonis.

„EuroBasket 2011“ yra didžiausias krepšinio renginys Europoje per visą istoriją. Pirmą kartą jame dalyvaus 24 stipriausios Senojo žemyno komandos, kurios iš viso žais 90 rungtynių.

Europos vyrų krepšinio čempionatas rugpjūčio 31 – rugsėjo 18 dienomis vyks šešiuose Lietuvos miestuose: Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje, Panevėžyje ir Alytuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius