Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 21

Pirmoji Kleizos ir „Olympiacos“ nesėkmė Graikijos pirmenybėse

Pirmą pralaimėjimą Graikijos vyrų krepšinio pirmenybėse patyrė turnyro lyderis šalies vicečempionas Pirėjo „Olympiacos“ klubas su Linu Kleiza, sekmadienį svečiuose po pratęsimo 94:96 nusileidęs į septintą poziciją pakilusiai Atėnų „Panionios“ ekipai.
Rungtynių akimirka
L.Kleiza savo komandai pelnė 11 taškų. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Lietuvis į aikštelės šeimininkų krepšį įmetė 11 taškų, atkovojo 5 ir perėmė 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, trissyk suklydo ir dukart prasižengė. Per 35 minutes (35:11) L.Kleiza pataikė 1 tritaškį iš 4, 3 dvitaškius iš 7 ir abu baudų metimus.

19 taškų svečiams pelnė Joshas Childresas, 17 – Giannis Bourousis, 14 – Milošas Teodosičius, 12 – Theodoros Papaloukas. Nugalėtojų gretose išsiskyrė Giannis Kalambokis (28 tšk.), Tyrese'as Rice'as (17 tšk.) ir Zoranas Ercegas (16 tšk.).

Nugalėtojo titulą ginantis Atėnų „Panathinaikos“ klubas su Šarūnu Jasikevičiumi, taip pat laimėjęs septynis susitikimus iš aštuonių, yra antras. Trečią pergalę iškovojo vienuoliktoje vietoje esanti Rolando Alijevo Larisos „Olympia“ ekipa, namuose 82:71įveikusi Giedriaus Gusto Kavalos „Panorama“ (2/6) ekipą, kuri smuktelėjo į tryliktą poziciją.

Kiek daugiau nei 5 minutes (5:18) aikštelėje praleidęs R.Alijevas nugalėtojams pelnė 2 taškus (dvitaškiai 1/2), sugriebė 1 kamuolį ir atliko rezultatyvų perdavimą, o 16 minučių (16:13) žaidusio G.Gusto sąskaitoje – 7 taškai (tritaškiai 0/1, dvitaškiai 3/4, baudos 1/1), 2 atkovoti ir 1 perimtas kamuolys bei klaida.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius