Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 27

Po paskutinių sezono rungtynių – apie Jono Valančiūno karjeros lubas

Sekmadienį „Toronto Raptors“ ketvirtą kartą pralaimėjo „Washington Wizards“ ekipai ir baigė pasirodymą NBA. Baigėsi ir Jono Valančiūno sezonas.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Raptors Republic“ po paskutinių sezono rungtynių Jonui Valančiūnui parašė dvejetą ir nustatė Lietuvos krepšininko karjeros lubas.

Jonas Valančiūnas per 27 minutes pelnė 16 taškų (7/10 dvitašk., 2/2 baud.), atkovojo 9 kamuolius, po kartą perėmė kamuolį, suklydo ir prasižengė.

„Jonas Valančiūnas buvo paliktas vienas gynyboje, tačiau nieko gero taip ir nenuveikė. Jis kaip visada buvo žingsniu per lėtas – fiziškai ir emociškai. Lietuvis užbaigė kelis „pick-and-roll“'us, tačiau nebuvo tas, kuris galėtų pakeisti rungtynių eigą. Negaliu nustoti galvoti, kad jo karjeros lubos yra kažkur tarp Nikolos Pekovičiaus ir Alo Jeffersono“, – konstatavo apžvalgininkai.

Įvertinimas
Įvertinimas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius