-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 02

Rungtynėse su „Prienais“ dėl teisėjų pražiūrėtos pražangos Simui Galdikui lūžo žandikaulis

Pirmąsias LKL bronzinės serijos rungtynes Prienuose laimėjo šeimininkai, o Klaipėdos „Neptūnui“ teko keliauti namo tuščiomis. Tiesa, pakeliui užsukant į Kauno klinikas, nes vienam iš žaidėjų, Simui Galdikui, lūžo žandikaulis ir skruostikaulis. Deja, susidūrimo, kurio metu nukentėjo aukštaūgis, teisėjai nepastebėjo, o pats krepšininkas tęsė kovą.
Simas Galdikas
Simas Galdikas / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Klaipėdos dienraštis „Vakarų ekspresas“ praneša, kad nuvykus į Kauno klinikas medikai S.Galdikui diagnozavo viršutinio žandikaulio ir skruostikaulio lūžius. Penktadienį anksti ryte krepšininkui atlikta operacija. Tikėtina, kad jis šį sezoną aikštėje nepasirodys.

Teisėjai nepastebėjo dar trečiajame kėlinyje „Prienų“ žaidėjo Artūro Valeikos smūgio alkūne S. Galdikui į galvą. Tačiau pačiam „Neptūno“ žaidėjui per rungtynes buvo įskaitytos net dvi nesportinės pražangos.

„Prienai“ 78:67 (18:20, 19:17, 18:10, 23:20) nugalėjo Klaipėdos „Neptūną“ ir pirmauja 1:0 serijoje iki trijų pergalių. Antrosios serijos dėl trečios vietos rungtynės vyks penktadienį Klaipėdoje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius