-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 01

Pocius: vienas kitą suprantame vis geriau

Profesionalaus krepšininko karjerą pradedantis 23 metų gynėjas Martynas Pocius apsipranta naujoje aplinkoje. Kauno „Žalgirį“ šią vasarą papildęs krepšininkas su komanda šiuo metu naujam sezonui rengiasi Lietuvos pajūryje.
M.Pocius džiaugėsi, kad profesionalo karjerą pradės žaisdamas aukšto lygio krepšinį.
M.Pocius džiaugėsi, kad profesionalo karjerą pradės žaisdamas aukšto lygio krepšinį. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmose draugiškose rungtynėse Klaipėdoje su Mariupolio „Azovmaš“ ekipa 194 cm ūgio gynėjas pelnė 7 taškus, o mače su Kijevo „Budivelnik“ Kauno komandos naujokas buvo rezultatyviausias – surinko 14 taškų.

„Žalgiris“ jau šį trečiadienį išmėgins jėgas su Tomo Pačėso treniruojama Gdynės „Prokom“ komanda iš Lenkijos. Naujasis „Žalgirio“ gynėjas pasidalijo mintimis apie rengimąsi naujajam sezonui.

– Martynai, kaip sekasi sportuoti naujoje komandoje?

– Sezono pradžia dar tik artėja. Per treniruotes gauname daug fizinio krūvio, vis dar daugiau dirbame lauke, tačiau sekasi gerai.

– Kaip jus priėmė komandos senbuviai?

– Ilgiau „Žalgiryje“ žaidžiantys krepšininkai mane priėmė labai draugiškai. Kilus klausimų visi sutinka padėti, paaiškinti ar patarti. Jaučiuosi puikiai.

– Kokiu režimu rengiatės naujajam sezonui?

– Tris dienas sportuojame ir tada gauname vieną laisvadienį. Per dieną treneriai surengia dvi treniruotes. Kol kas daugiau laiko praleidžiame lauke, kur geriname savo fizines savybes. Tačiau treniruotės po truputį perkeliamos ir į aikštelę, nes jau pradėjome draugiškų rungtynių ciklą.

– Kaip komandoje jaučiasi „Žalgirio“ naujokai užsieniečiai?

– Tiek Mirza Begičius, tiek Travisas Watsonas po truputį pripranta prie ekipos. Watsonas jaučiasi kur kas geriau, nes sportuoja praktiškai nuo stovyklos pradžios. Begičius irgi po truputį apsipranta, lauke dirbame kartu, o jie, kaip ir kiti žaidėjai, gauna didelį krūvį. Matosi, kad abu žaidėjai yra šiek tiek pavargę, tačiau iki sezono pradžios viskas bus gerai.

– Kokia atmosfera komandoje?

– Šiame pasirengimo etape atmosfera nebloga. Visi labai gerai sutariame. Laukiame Marcuso Browno, kuris, kiek man yra žinoma, Kaune turėtų pasirodyti pirmomis rugsėjo dienomis. Atvykus jam komanda bus beveik sulipdyta.

– Jau žaidėte dvejas draugiškas rungtynes. Kaip atrodėte su „Budivelnik“ ir „Azovmaš“?

– Dar sunku ką nors pasakyti. Žaidimo kokybės mums gal ir trūksta, nes varžovai puolime atkovojo daug kamuolių, be to, nepavyko išvengti klaidelių. Tačiau tarpusavyje vienas kitą suprantame vis geriau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius