-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 27

Prie Baltojo tilto – naktinė „Lietuvos ryto“ krepšininkų treniruotė

Ketvirtadienio, gegužės 26-osios, naktį Vilniuje pro Baltąjį tiltą einantys vėlyvieji praeiviai galėjo stebėti kiek neįprastą vaizdą. Iš šalia įrengtų krepšinio aikštelių aidėjo varžyboms būdingi šūksniai, o kamuolį gainiojančios šalies krepšinio žvaigždės buvo ranka pasiekiamos besibūriuojantiems sirgaliams.
„Lietuvos ryto“ krepšininkai
„Lietuvos ryto“ krepšininkai / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Treniruotė

Naktinė „Lietuvos ryto“ komandos treniruotė ir varžybos su sporto žurnalistais po atviru dangumi surengtos siekiant praktikoje išbandyti naujo, ką tik Lietuvą pasiekusio, energinio-sportinio gėrimo „Battery Hydro“ poveikį.

Temstant į jiems neįprastą krepšinio aikštelę susirinkę „Lietuvos ryto“ krepšininkai Jonas Valančiūnas, Martynas Gecevičius, Artūras Jomantas, Simas Buterlevičius, Karolis Petrukonis ir Steponas Babrauskas klusniai vykdė fizinio parengimo trenerio Virginijaus Mikalausko nurodymus ir atliko „apšilimą“. Krepšininkai juokaudami vienas per kitą prašė duoti jiems „Battery Hydro“, kad išsklaidytų sutemus atsiradusį snaudulį ir lengviau įveiktų priešininkus – iš žurnalistų suformuotą komandą.

Rungtynės vyko pagal gatvės krepšinio taisykles. Žaidėjai pasiskirstė komandomis po tris ir pradėjo kovas. Įveikti profesionalus žurnalistams buvo nemenkas iššūkis vien dėl ūgio skirtumų, bet, anot jų, todėl buvo tik įdomiau.

„Lygu! Ar galėjo žurnalistai apie tai bent pasvajoti?, – viename etape pranešė renginio vedėjas Jonas Radzevičius ir netrukus pridūrė, – Daug kas svajotų bent jau pakabėti J.Valančiūnui ant rankų, ką jau kalbėti apie dvikovą su juo.“

Per dvi aikšteles vykusiame žaidime po pirmojo mačo rezultatu 11:4 pirmoji „Lietuvos ryto“ komanda – A.Jomantas, M.Gecevičius, J.Valančiūnas – įveikė pirmosios komandos žurnalistus Erildą Budraitį, Aurimą Kuckailį (abu Balsas.lt) ir Gedą Saročką (M-1); antroji krepšininkų komanda – S.Buterlevičius, K.Petrukonis ir S.Babrauskas – rezultatu 10:4 laimėjo prieš antrosios komandos žurnalistus Simą Baranauską (Basketnews.lt), Modestą Krukauską („Lietuvos rytas“) ir Julių Bliūdžių (15min.lt).

Antroje dvikovoje pirmoji krepšininkų komanda įveikė antrąją žurnalistų komandą rezultatu 10:4, o antrasis krepšininkų trejetukas panašiu taškų skirtumu 14:7 laimėjo prieš pirmąją žurnalistų komandą. Finalinėje dvikovoje tarpusavyje susikovė „Lietuvos ryto“ komandos draugai ir kolegos žurnalistai. „Lietuvos ryto“ stovykloje rezultatu 17:13 laimėjo antroji krepšininkų komanda, kurioje taikliais tritaškiais sužibėjo S.Babrauskas. Žurnalistų dvikovoje trečiąją vietą pelnė pirmoji komanda rezultatu 9:4.

Varžybas stebėjo ne tik būrys smalsuolių, bet ir krepšininkų komandos draugas Simas Jasaitis bei krepšininkų talismanu vadinamas ilgametis rinktinės masažuotojas Juozas Petkevičius-Juozukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius