Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 07 30

Prie krepšinio paslapčių universitete besimokančių Lino Kleizos bei Arvydo Macijausko prisijungė ir Antanas Guoga

Praėjusį penktadienį į Lietuvos kūno kultūros akademiją (LKKA) susirinkę garsūs šalies krepšinio žmonės pristatė Anglijos Vusterio ir LKKA rengiamas tarptautines krepšinio trenerių magistro studijas, kurias šįmet įpusėjo Linas Kleiza ir Arvydas Macijauskas.
Kamuolį su Lino Kleizos parašu improvizuotame aukcione už 5000 litų įsigijo verslininkas Antanas Guoga
Kamuolį su Lino Kleizos parašu improvizuotame aukcione už 5000 litų įsigijo verslininkas Antanas Guoga / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Dviejose šalyse vykstančių studijų pirmakursiais šią vasarą tapo ir kiti buvę bei esami krepšininkai: Dainius Adomaitis, Giedrius Gustas, Povilas Čukinas, Arnas Kazlauskas, Klaipėdos „Neptūno“ komandos direktorius Osvaldas Kurauskas. Tarptautines krepšinio trenerio studijas šiemet pradės ir žinomas krepšinio mecenatas Antanas Guoga.

„Man trūksta žinių apie krepšinį, todėl reikia mokytis ir tikiuosi, kad tas žinias pritaikysiu. Ar treniruočiau komandą? Nebent kokią vaikų ar moterų. Nemanau, kad esu sukurtas būti treneriu. Dabar esu Lietuvos rinktinės vadovas ir manau, kad komandos vadovui derėtų mokytis apie krepšinį“, – teigė A.Guoga.

„Kai žaidi, atrodo, kad viską žinai – kaip vesti treniruotes, kaip daryti panašius dalykus. Tačiau vadovauti treniruotei iš tiesų labai sunku. Kai esi žaidėjas, tu mokaisi, bet neimi į galvą visko, o darai tuos dalykus, kuriuos tau reikia padaryti“, – tvirtino iš Kauno kilęs L.Kleiza, patikinęs, jog šios studijos jam leis krepšinį pažinti iš kitos pusės.

Video reportaže – daugiau L.Kleizos, A.Macijausko bei Lietuvos krepšinio federacijos generalinio sekretoriaus Mindaugo Balčiūno minčių.

VIDEO: Tarptautinių krepšinio magistro studijų pristatymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius