Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 07

„Prienų“ lyderis Gediminas Orelikas: „Šiandien buvo super rungtynės“

Tryliktą pergalę iš eilės šį sezoną iškovojo „Prienų“ ekipa. Trečiadienį Europos taurės varžybų A grupės starte Lietuvos komanda Kauno sporto halėje 85:72 (16:16, 19:17, 26:21, 24:18) nugalėjo Jeruzalės „Hapoel“ (Izraelis) ekipą.
Gediminas Orelikas
Gediminas Orelikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Vienas pastebimiausių „Prienų“ gretose buvo Gediminas Orelikas, pelnęs net 26 taškus. Tiesa, savo indėlio į pergalę jis nesureikšmina ir lyderio vardo kratosi: „Svarbiausia – komandinis žaidimas ir pergalės, o ne asmeniniai rezultatai“. Jis pabrėžė, kad progas metimams jam sukūrė komandos draugai.

„Pažiūrėkite į rezultatą – pergalė, ir tai yra svarbiausia. Nesvarbu kiek pelniau taškų, ne esmė taškuose, esmė – pergalėje. Man komanda padeda išmesti metimus ir aš metu, telieka tik pataikyti. Tikrai nesiimu lyderio vaidmens.

Ir žiūrovams, ir mums patiems rungtynės labai patiko. Super rungtynės buvo. Gera pradžia, stengsimės ir toliau žaisti“, – iš karto po sunkaus mačo 15min.lt sakė G.Orelikas.

Jis pabrėžė, kad „Hapoel“ yra pakankamai stiprus varžovus: „Juk tai tik pirmos varžybos buvo. Matysime, kaip seksis, kai žaisime antrą kartą su jais. Nežinau kaip bus“.

Visas jėgas pergalingose rungtynės atidavęs žaidėjas sutiko, kad tai, jog net keturi žaidėjai pelnė daugiau nei 10 taškų, reiškia gerą komandinį žaidimą, kurį reikia išsaugoti ir būsimose varžybose.

Europos taurės varžybų A grupėje, kartu su „Prienais“ ir „Hapoel“, žaidžia ir Kijevo „Budivelnyk“ (Ukraina) bei Nymburko ČEZ (Čekija).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius