Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 15

Prieš pasaulio čempionatą lietuviai repetuos su JAV ir ispanais

Vardinį kvietimą į pasaulio čempionatą gavę Lietuvos krepšininkai artėjančią vasarą dar prieš pirmenybes kausis su rimtais varžovais. Lietuviai pakviesti dalyvauti turnyre Ispanijoje, kur, be šeimininkų, dalyvaus ir Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) rinktinė.
Stebuklas neįvyko. Lietuvius įveikė ir ispanai.
Lietuviai žais kontrolines rungtynes su ispanų ir JAV krepšininkais. / Tomo Tumalovičiaus/Reporteris.com nuotr.

Derybos tarp Lietuvos ir Ispanijos krepšinio federacijų dėl šio turnyro vyko jau kelis mėnesius ir buvo tik laukta žinios, ar Lietuva gaus kvietimą į pasaulio čempionatą.

Dienraštis „Lietuvos rytas“ skelbia, kad ispanai labiausiai palaikė lietuvių norą gauti FIBA vardinį kvietimą. Pranešama, kad Ispanijos krepšinio federacijos prezidentas Jose Luisas Saezas Regalado buvo lietuvių akys ir ausys per FIBA valdybos posėdį.

„Labiausiai turime dėkoti ispanams, kurie kiekviename žingsnyje buvo šalia mūsų. Jie tikrai daugiausia mums padėjo“, – neslėpė LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas.

Dienraštis rašo, kad kitą vasarą į Lietuvą turėtų atvykti ir Vokietijos rinktinė su Dirku Nowitzkiu priešakyje. Derybos su šios šalies Krepšinio federacija krypsta teigiama linkme.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius