-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 29

Prieš sezono atidarymo mačą žalgiriečiai išsidalijo marškinėlių numerius. Kieno numeris keisčiausias?

Prieš pirmadienį „Žalgirio“ arenoje vyksiančias sezono atidarymo rungtynes tarp Kauno "Žalgirio ir rusų Kazanės „Uniks“ klubų, žalgiriečiai išsidalijo numerius, žymėsiančius jų marškinėlius artimiausius devynis mėnesius.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / Aurelijos Kripaitės/15min.lt nuotr.

Komandos senbuviai Paulius Jankūnas (13), Robertas Javtokas (15), Tadas Klimavičius (12), Vytenis Lipkevičius (10), Kšištofas Lavrinovičius (33) dėl savo numerių buvo ramūs. Tiesa, į P.Jankūno numerį netiesiogiai pretendavo paskutinis prie „Žalgirio“ prisijungęs Šarūnas Jasikevičius.

„Nepavyko susitarti su Pauliumi dėl trylikto, tai teko devynioliktas“, – per spaudos konferenciją šyptelėjo Š.Jasikevičius. 19-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais Šaras yra žaidęs ir Atėnų „Panathinaikos“, nes jo mylimu 13-uoju ten rungtyniavo ilgametis Graikijos krepšinio simbolis Dimitris Diamantidis.

Sugrįžę į „Žalgirį“ savo mėgstamus numerius laisvus rado gynėjai Martynas Pocius ir Artūras Milaknis bei puolėjas Siimas-Sanderis Vene. Europos vicečempionu ką tik tapęs M.Pocius, kaip ir anksčiau, vilkės 7-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius, A.Milaknis bus 21-as, o didžiąją dalį karjeros 9-uoju žaidęs S.Vene pasirinko būtent šį skaičių.

Per draugiškas rungtynes „Žalgirio“ naujokas Justinas Dentmonas iki šiol vilkėjo 31-uoju numeriu pažymėtą aprangą, tačiau prieš pat sezono pradžią amerikietis nusprendė pakeisti numerį į 55-ąjį.

„Skaičius 31 man atnešė blogus prisiminimus, todėl nusprendžiau jį pakeisti. Kodėl 55? Šiuo numeriu rungtyniavo puikus įžaidėjas Jasonas Williamsas. Man labai patiko jo žaidimas, tad nusprendžiau pasirinkti šį skaičių“, – savo sprendimą aiškino J.Dentmonas.

Dėl kitos priežasties 49-ąjį numerį buvo priverstas pakeisti aukštaūgis Mindaugas Kupšas. Eurolygos nuostatai leidžia naudoti tik šiuos skaičius: 00, 4-25, 30-35, 40-45 ir 50-55, todėl M.Kupšas nuo šiol žais 22-uoju numeriu.

Tuo tarpu jaunieji komandos krepšininkai išsidalijo šiuos numerius: Vytenis Čižauskas – 4, Artūras Gudaitis – 5, Vaidas Kariniauskas – 8, Tauras Jogėla – 14, Kasparas Vecvagaras – 20, Tomas Dimša – 23.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius