Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 09 28

Pristatytas „LSU–Baltų“ treneris ir komandos rėmėjai

Penktadienį vykusioje specialioje Kauno „LSU–Baltų“ konferencijoje buvo pristatytas naujasis vyriausiasis treneris bei komandos rėmėjai.
Treneris D.Dikčius tiki, kad visos antro etapo komandos lietuviams įkandamos.
Darius Dikčius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 Darius Dikčius

Generalinis Lietuvos krepšinio lygos (LKL) debiutantės direktorius Edas Nickus klubo vairą patikėjo 37 metų Dariui Dikčiui, kuris 2007–2010 metų sezonais treniravo „Aisčių“ komandą.

„Mes kylame į kitą lygmenį, yra daug organizacinių darbų, todėl fiziškai yra labai sudėtinga dirbti abu darbus. Treneris – taip pat LKKA auklėtinis, treniravęs jaunimo rinktines. Jam tai bus gera praktika. Asmeniškai nuo treniravimo reikalų nenutolsiu, būsiu treniruotėse. Už šituos vaikinus esu prisiėmęs atsakomybę. Aš neskirstau, ar esu treneris, ar direktorius. Mūsų visų tai bendras darbas. Jeigu gerai dirbsime, bus ir rezultatas“, – kalbėjo anksčiau kauniečius treniravęs E.Nickus.

Nuo sezono pradžios komanda turės ir solidžius rėmėjus – mineralinį vandenį „Tichė“ ir prekybos tinklą IKI. Šiuo metu laikinosios sostinės klube yra 12 krepšininkų, tačiau 3 iš jų – traumuoti.

„Šį sezoną labai daug nepasieksime. Norime pasiekti normalių rezultatų – tai išlikti lygoje ir pasipriešinti visoms komandoms. Nenorime tapti „patrankų mėsa“ šioje lygoje“, – kalbėjo ekipos direktorius Vidas Bonkys.

Pirmąsias rungtynes LKL čempionate „LSU–Baltai“ žais spalio 9 dieną su Utenos „Juventus“.

VIDEO: „LSU-Baltai" pristatė naująjį trenerį ir komandos rėmėjus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius