Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 06

Protingiausiu Kauno „Žalgirio“ krepšininku tapo Mindaugas Kuzminskas

Nors Mindaugas Kuzminskas Kauno „Žalgirio“ ekipoje yra vienas jauniausių, tai jam nesutrukdė tapti „Žalgirio radijo“ organizuojamo žalgiriečių „Protų kovų“ pirmojo turnyro nugalėtoju. Pakeliui eliminavęs ne vieną labiau patyrusį varžovą būtent Mindaugas susišlavė nugalėtojo laurus.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / V.Grigo nuotr.

Lemiamoje kovoje M.Kuzminskui teko susikauti su itin rimtu varžovu, įžaidėju Mantu Kalniečiu. Tiesa, po atkaklios kovos Mantui beliko pasitenkinti antrąja vieta.

Abu lietuviai į finalą prasibrovė pakeliui eliminuodami po tris varžovus. Taip M.Kuzminskas įrodė, jog turi didesnį žinių bagažą už Martyną Pocių, DeJuaną Collinsą ir Trentą Plaistedą.

Finale krepšininkai sulaukė net 20 klausimų. Be klausimų iš įprastų sferų (apie „Žalgirį“, apie „Eurolygą“, apie NBA ir iš istorinės, literatūrinės, loginės bei muzikinės srities) žalgiriečiai turėjo įvardyti Europos šalių sostines, pasitikrinti savo žinias apie Saulės sistemos planetas bei prisiminti Lietuvos vyrų rinktinės pasiekimus. Už teisingą atsakymą tradiciškai buvo skiriamas taškas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius