-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 05 31

R.Kurtinaitis: iš „Lietuvos ryto“ traukiuosi dėl klubo finansinių sunkumų

Su sostinės „Lietuvos ryto“ komanda atsisveikinęs dabar jau buvęs vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis teigia, kad sutartis buvo nutraukta dėl klubo finansinių problemų.
Rimas Kurtinaitis
R.Kurtinaitis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmadienį oficialiai paskelbta, kad krepšinio klubas „Lietuvos rytas“ atsisveikina su vyriausiuoju treneriu R.Kurtinaičiu ir pasirašė sutartį su kroatu Draženu Anzulovičiumi.

Duodamas interviu LTV laidai „Šiandien“ R.Kurtinaitis pareiškė, kad su klubu atsisveikino dėl „Lietuvos ryto“ klubo finansinių problemų. Jis teigė pirmadienį kalbėjęs su klubo atstovais ir supratęs, jog komanda turi „šiokių tokių finansinių sunkumų ir ieško pigesnio trenerio“.

R.Kurtinaitis teigė, kad paprastai sėkmės atveju treneriai iš komandų nesitraukia, tačiau esant tokiai finansinei padėčiai tai suprantama.

R.Kurtinaitis teigė jau sulaukęs kelių pasiūlymų. Jis taip pat sako, jog svarstytų Kauno „Žalgirio“ pasiūlymą, tačiau užsiminė, kad turėtų savo sąlygų. „Pažįstant mano charakterį, aš turiu tam tikrų sąlygų“, – LTV sakė R.Kurtinaitis.

Šis R.Kurtinaičio pareiškimas prieštarauja anksčiau skelbtai informacijai. Mat „Lietuvos ryto“ klubo vadovas Jonas Vainauskas užsiminė abejojantis, ar R.Kurtinaitis bus pajėgus įgyvendinti aukštesnius komandos tikslus kitąmet Eurolygoje – patekti į ketvirtfinalį. Jis taip pat abejojo, ar nebuvo galima sėkmingiau žaisti LKL finale. O pats R.Kurtinaitis, dabar teigiantis, kad D.Anzulovičius, matyt, yra pigesnis treneris, anksčiau abejojo, jog kroatas galėtų kainuoti pigiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius