Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 17

Ramūnas Šiškauskas Maskvoje: „CSKA man artimesnis“

Buvęs Lietuvos krepšinio rinktinės kapitonas bei Maskvos CSKA klube penkerius sezonus žaidęs Ramūnas Šiškauskas šiomis dienomis vieši Rusijos sostinėje. 35-erių R.Šiškauskas trečiadienį, vos tik įžengęs į Maskvos universalią „Olimpijskyj“ areną, kur Eurolygos ketvirtfinalyje santykius aiškinosi CSKA ir Atėnų „Panathinaikos“, buvo vienas iš labiausiai „graibstomų“ žmonių: jis davė ne vieną interviu, fotografavosi su sirgaliais bei komentavo varžybas kartu su rusų sporto komentatoriumi Vladimiru Gomelskiu.
Ramūnas Šiškauskas
Ramūnas Šiškauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Su šeima pirmąją CSKA dvikovą stebėjęs praeityje ir Maskvos, ir graikų „Panathinaikos“ klube kovojęs R.Šiškauskas galėjo pasidžiaugti įdomiu krepšiniu: maskviečiai po pratęsimo 77:74 palaužė varžovus iš Graikijos ir serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 1:0.

Kita klubų akistata vyks taip pat Maskvoje penktadienį. Pateikiame įdomesnius R.Šiškausko atsakymus į „Sport-express“ žurnalisto Jevgenijaus Atarovo klausimus.

– Ar tikėjotės, kad stebėsite tokią mėsmalę aikštėje? Juk ant popieriaus „Panathinaikos“ atrodė favoritė? – „Sport-express“ paklausė R.Šiškausko.

– Net neabejojau, kad bus kova. Kai susitinka du principiniai varžovai, nebūna taip, kad vienas jų yra akivaizdžiai stipresnis. Tegul žurnalistai įvardija ką nors favoritais, tačiau šiuo atveju tai CSKA. Šios komandos turi senų sąskaitų.

– Kas bus raktas į pergalę šioje serijoje?

– Nervai. Kurios komandos nervai bus tvirtesni, ta ir pateks į pusfinalį. Daug ką lems ir sėkmė, nes kiekvienos rungtynės susideda iš smulkmenų.

– Kaip galvojate, kas lėmė, kad nusileisdamas 13 taškų, „Panathinaikos“ sugebėjo atsitiesti ir išlygino rezultatą?

– Nieko nuostabaus – Atėnų ekipa kelis kartus sėkmingai apsigynė. Mano galva, „Panathinaikos“ yra viena geriausių Europos komandų.

– Ar galima teigti, kad CSKA neįvertino svečių?

– Nemanau. Abi komandos yra tiek daug sužaidusios svarbių mačų, todėl apie neįvertinimą neverta šnekėti.

– Esate atstovavęs ir „Panathinaikos“, ir CSKA komandoms. Kuriam iš klubų labiau simpatizuojate?

– Ir ten, ir ten liko daug draugų. Bet Maskvoje, žinoma, daugiau. Vis dėlto, Atėnuose sužaidžiau tik vieną sezoną ir tai buvo seniai – 2007-aisiais. Apskritai kalbant, CSKA man artimesnė.

– Ar žiūrėsite antrąjį komandų mačą?

– Būtinai. Kaip galima praleisti tokias rungtynes.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius