Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 16

„Raptors“ po dviejų spurtų palaužė „Magic“, Jonas Valančiūnas žaidė tik du kėlinius

Ir toliau galingai šį sezoną NBA čempionate kovojantis ir Rytų konferencijoje tarp lyderių esantis Jono Valančiūno atstovaujamas „Toronto Raptors“ (19/6) klubas pirmadienį namuose 95:82 (28:25, 16:27, 27:13, 24:17) nugalėjo „Orlando Magic“ (10/17) ekipą.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / „Scanpix“/„USA Toady Sports“ nuotr.

Nors po dviejų kėlinių šeimininkai atsiliko 44:52, po didžiosios pertraukos „Raptors“ laimėjo atkarpą 19:6 ir pasivijo varžovus.

Iki ketvirtojo kėlinio pirmųjų minučių komandos žaidė apyligiai, tačiau tuomet „Raptors“ ir vėl šovė į priekį 16:2, tad dvikovos baigtis tapo aiški.

Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjas Jonas Valančiūnas su „Magic“ ekipa žaidė tik du kėlinius ir trečiojo pradžią, o po to treneriai nutarė, kad ir be jo klubas susitvarkys su Orlando atstovais.

J. Valančiūnas per 23 minutes į varžovų krepšį įmetė 6 taškus (2/6 dvitaškiai, 2/2 baudos), sugriebė 8 atšokusius kamuolius, blokavo varžovo metimą ir po kartą suklydo bei prasižengė.

Kanados komandai tai buvo jau dešimtoji iš eilės pergalė prieš „Magic“ klubą. Pastarąjį kartą „Raptors“ ekipa Orlando krepšininkams pralaimėjo 2012-ųjų kovą.

„Raptors“: Louisas Williamsas 18, Kyle‘as Lowry 17 (8 rez. perd.), Amiras Johnsonas 11, Patrickas Pattersonas 10, Terence‘as Rossas 9.

„Magic“: Tobias Harrisas 18, Benas Gordonas 16, Nikola Vučevičius 13 (9 atk. kam.), Victoras Oladipo 12, Evanas Fournier 11.

VIDEO: „Raptors“ ir „Magic“ dvikova

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius