Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 04 28 /20:12

„Raptors“ vadovas Masai Ujiri: „Valančiūnas – svarbi komandos dalis“

NBA lygoje pasibaigus „Toronto Raptors“ klubo sezonui komandos generalinis vadybininkas Masai Ujiri surengė spaudos konferenciją, kurioje aptarė prabėgusį sezoną, minėjo būsimus darbus ir planus. Jis teigė, kad sezono pabaigia buvo nuvilianti, tačiau komandos tikslas ir toliau lieka laimėti NBA titulą.
Jonas Valančiūnas
Jonas Valančiūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 12 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Spaudos konferencijoje „Raptors“ klubo vadovas paminėjo ir lietuvį Joną Valančiūną, kurio žaidimas pastaruoju metu sulaukė nemažai kritikos.

„Jonas Valančiūnas yra svarbi komandos dalis, sunku surasti tokius krepšininkus. Taip, mes galime kritikuoti jo žaidimą kiek tik norime. Artimiausiu metu susitiksime su treneriais ir kalbėsime apie tai, kaip jis buvo išnaudojamas šį sezoną“, – sakė M.Ujiri.

„Raptors“ klubo vadovas pažymėjo, kad J.Valančiūnas šį sezoną patobulėjo.

„Manome, kad jis patobulėjo – geriau gynėsi ir kovojo po krepšiais. Reikia susikoncentruoti į tai, ką Jonas darė gerai ir būti kantriems“, – paragino M.Ujiri.

Jam teko kalbėti ir apie gausias spekuliacijas JAV žiniasklaidoje, teigiančias, kad „Raptors“ treneris Dwane'as Casey gali būti atleistas. Vis dėlto, M.Ujiri į ilgas kalbas apie tai nesileido.

Manome, kad Jonas patobulėjo – geriau gynėsi ir kovojo po krepšiais. Reikia susikoncentruoti į tai, ką Jonas darė gerai ir būti kantriems

„Kalbėjome su treneriu apie tai, kas buvo daroma blogai ir gerai. Situacija tikrai nėra tokia dramatiška, kokią visi vaizduoja. Problemos komandoje prasidėjo ne atkrintamosiose varžybose, o po „Visų žvaigždžių“ savaitgalio. Reikės analizuoti, kodėl taip nutiko.

Nepaisant to, laimėjome savo divizioną, pasiekėme pergalių rekordą. Komandoje turime šeštojo žaidėjo prizo sąvininką ir „Visų žvaigždžių“ rungtynių dalyvį. Prie to prisidėjo ir D.Casey“, – kalbėjo M.Ujiri.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius