-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 30

„Real“ nori Šiškausko ir Kaukėno

Užkariauti Europą ne tik futbolo, bet ir krepšinio aikštelėje kitą sezoną planuojantis karališkasis Madrido „Real“ klubas į sako gretas toliau aktyviai vilioja krepšininkus iš Lietuvos – Ramūną Šiškauską bei Rimantą Kaukėną, antradienį skelbė ispanų žiniasklaida.
R.Šiškauskas patenkintas savo pasirodymu
Nors CSKA laikosi tvirtos pozicijos neparduoti R.Šiškausko, lietuvis tebėra pagrindinis „Real“ klubo taikinys. / Tomo Tumalovičiaus/reporteris.com nuotr.

Jau susitarę su 29 metų Lietuvos krepšinio rinktinės aukštaūgiu Darjušu Lavrinovičiumi ispanai, anot pranešimų, kitą sezoną baltais klubo marškinėliais labai norėtų užvilkti ir 30-metį R.Šiškauską bei 32-ejų R.Kaukėną.

„Pagrindinis „Real“ ekipos taikinis šią vasarą ir toliau yra R.Šiškaukas. Karališkojo klubo vadovybė taip tiki galimybe į savo gretas prisivilioti lietuvį, jog ruošiasi atsisveikinti su Alexu Mumbru. Komandos stratego Ettore Messinos planuose yra ir R.Kaukėnas“, – antradienį rašė didžiausias Ispanijoje sporto dienraštis „Marca“.

Tiesa, italų žiniasklaidos duomenimis, Maskvos CSKA ekipa yra pasiryžusi atsispirti bet kokioms „Real“ vilionėms išpirkti dar dvejus metus turintį galioti komandos lyderio R.Šiškausko kontraktą.

CSKA klubo generalinis direktorius Andrejus Valutinas anksčiau buvo užsiminęs, jog atsisveikinti su lietuviu galėtų tik už 20 mln. eurų (apie 69 mln. Lt) išpirką, tai būtų kone visas ateinančio maskviečių klubo sezono biudžetas.

Situacija žymiai paprastesnė R.Kaukėno atveju. Šią vasarą baigėsi lietuvio sutartis su Sienos „Montepashi“ ekipa, todėl gynėjas gali laisvai rinktis tinkamiausią pasiūlymą.

Kalbas, jog R.Kaukėnas kelsis į Madridą, antradienį sustiprino faktas, jog „Real“ sumokėjo 50 tūkst. eurų kompensaciją ir nutraukė sutartį su lietuvio pozicijoje rungtyniaujančiu Rauliu Lopezu.

Prieš porą savaičių duodamas interviu „15min“ R.Kaukėnas prisipažino, jog papildyti „Real“ gretas „būtų puiku“.

Anot pranešimų, Madrido klubas aktyviai domisi ir Ricky Rubio, Pau Ribo (abu Badalonos „Joventut“) bei Jorge Garbajosa (Maskvos srities „Chimki“) paslaugomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius