Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 06 08

„Real“ viliojamas Šiškauskas: „Vis dar turiu jėgų ir noriu žaisti“

Trečią Rusijos krepšinio čempiono titulą pirmadienį iškovojęs Maskvos CSKA ekipos puolėjas Ramūnas Šiškauskas apie karjeros pabaigą dar negalvoja. 31 metų krepšininkas rusų portalui championat.ru teigė vis dar turintis jėgų ir norintis žaisti krepšinį.
Ramūnas Šiškauskas
R.Šiškauskas su CSKA klubu turi dar vienerius metus galiojančią sutartį / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tiesa pasakius, vis dar noriu rungtyniauti. Jaučiu, kad vis dar turiu jėgų. O kaip bus toliau, laikas parodys“, – kalbėdamas apie planus teigė R.Šiškauskas.

Krepšininkas dar kartą patvirtino, kad tikrai neatstovaus Lietuvos rinktinei Turkijoje vyksiančiame pasaulio čempionate. „Manau, treneriai jau prarado viltį“, – juokdamasis teigė R.Šiškauskas.

Puolėjas taip pat atskleidė vasarą leisiantis Lietuvoje su šeima.

Vilioja „Real“

Ispanijos žiniasklaida praneša, kad 31 metų 198 cm ūgio Maskvos CSKA puolėjas R.Šiškauskas vasarą paliks Rusijos sostinę ir karjerą tęs Madrido „Real“ ekipoje.

Tikimybę, kad lietuvis žais karališkajame klube, stiprina ir tai, kad jį treniruoja Ettore Messina, su kuriuo buvęs Lietuvos rinktinės kapitonas dirbo CSKA komandoje.

Tiesa, R.Šiškauskas turi dar metus galiojantį kontraktą su Rusijos čempionais, todėl „Real“, jeigu nori įsigyti krepšininką, tektų sumokėti didelę išpirką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius