Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 11

Reklamoje nusifilmavęs Ilgauskas: „Dabar aš didis“ (video)

„Nike“ lėlių reklamoje debiutavusiam lietuviui Žydrūnui Ilgauskui patiko naujas nuotykis, tačiau tai nepadėjo jam sėkmingai pasirodyti NBA arenose.
Ž.Ilgaukso lėlė patiko jo vaikams
Ž.Ilgaukso lėlė patiko jo vaikams / Kadras iš video

Po reklamos pasirodymo vidurio puolėjas susitikime su Naujojo Džersio „Nets“ pataikė vos 1 metimą iš 10.

„Z nesusitvarkė su užduotimi reklamuotis bei tą pačią dieną žaisti rungtynėse. Jis patenka į reklamą ir pataiko 1 iš 10 metimų. Jis nesugebėjo atlaikyti superžvaigždės spaudimo, todėl jam teks tai baigti“, - juokavo lietuvio bendraklubis LeBronas Jamesas.

Jau kitą savaitę baigsis laikotarpis, iki kada dar galima šiame sezone apsikeisti žaidėjais. Nuolat kalbose apie mainus minimas Ž.Ilgauskas trokšta likti Klivlendo „Cavaliers“, tačiau jam belieka tik laukti.

„Noriu likti, tačiau belieka tik laukti. Nieko nežinau apie jokias mainų galimybes. Turiu du vaikus, todėl ir taip dabar pakanka rūpesčių. Beje, lėlės kontrakte numatyta, jog mainai yra negalimi“, - linksmai situaciją apibendrino Ž.Ilgauskas.

Apie pasirodžiusią reklamą krepšininkas atsiliepė teigiamai: „Dabar aš didis. Pagaliau ir aš tai padariau. Vaikams patinka, o man pačiam tai pasirodė visai linksma.“

VIDEO: Nike MVPuppets: The Handshake Commercial

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius