Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 02 29

Renaldas Seibutis po pergalės Trevize: nieko tokio dar nelaimėjome

„Greičiausiai lietuviai labiau norėjo laimėti“, – Vilniaus oro uoste prisipažino Renaldas Seibutis. Didžiausiais pergalės kalviais Trevize tapo būtent Lietuvos krepšininkai, o „Lietuvos ryto“ ekipa pratęs pasirodymą Europos taurės turnyre.
Vilniaus oro uoste
Rungtynių akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Lietuvos ryto“ krepšininkai po pergalingų ir bene svarbiausių šį sezoną rungtynių Italijoje į Lietuvą grįžo puikiai nusiteikę. Trevizą komanda paliko ankstų rytą, todėl poilsiui laiko buvo nedaug.

„Švęsti tikrai nebuvo kada, o ir nebuvo kodėl. Dar nieko tokio nelaimėjome, nes viskas prieš akis ir sezonas tęsiasi. Tiesiog labai norėjome patekti į kitą etapą ir puikiai žinojome rungtynių svarbą“, – žurnalistams teigė R.Seibutis.

Rezultatyviausio mačo žaidėjo nuomone, tai, kad komanda susitikimo pradžioje papuolė į duobę, išėjo tik į naudą.

„Pradžia buvo ganėtinai nervinga ir sudėtinga psichologiškai – jaudulys, išvyka. Bet tas davė daugiau pliusių nei minusų. Tai buvo tarsi šaltas dušas, kuris pažadino komandą kovai“, – tikino R.Seibutis.
Lemiamos rungtynės dėl bilieto į atkrintamąsias varžybas klostėsi atkakliai ir tik ketvirtajame kėlinyje svečiams pavyko perimti iniciatyvą į savo rankas.

„Labai norėjome, tikėjomės pergalės. Nebuvo lengva. Iki ketvirtojo kėlinio žaidimas vyko taškas į tašką. Varžovai mums padarė paslaugą –pradėjo skubėti, metė neparuoštus metimus, o mes ėmėme geriau gintis ir perlaužėme žaidimą“, – dėstė R.Seibutis.

Ketvirtfinalyje „Lietuvos rytas“ kausis su „Doneck“ (5-1), kuris laimėjo J grupę, už nugaros palikęs ambicingąją Rimo Kurtinaičio treniruojamą Maskvos srities „Chimki“ (5-1).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius