-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 25

Rezultatyvumo rekordą Eurolygoje pagerinęs Martynas Pocius: „Džiaugiuosi savo žaidimu“

Martynas Pocius išnaudojo jam suteiktą šansą. Ketvirtadienį įmetęs 20 taškų į Šarlerua „Spirou“ krepšį Madrido „Real“ naujokas buvo ne tik rezultatyviausias komandoje, bet ir pagerino asmeninį rekordą Eurolygoje.
Martyno Pociaus dėjimas.
Martyno Pociaus dėjimas / „Real“ nuotr.

Anksčiau daugiausia taškų Eurolygoje lietuvis buvo pelnęs atstovaudamas Kauno „Žalgiriui“. Prieš dvejus metus vykusiose rungtynėse su Stambulo „Fenerbahce“ jis surinko 19 taškų.

„Drąsus kaip karys. Lietuvis spindėjo taip, kaip dar niekada Madrido „Real“ klube“, – M.Pocių po puikių rungtynių gyrė didžiausias Ispanijos sporto portalas „Marca“.

„Džiaugiuosi savo žaidimu, nors komanda ir yra visada svarbiausia“, – prisipažino pats M.Pocius.

Ketvirtadienį jis žaidė ne tik efektyviai (20 taškų per 23 minutes), bet ir efektingai (lietuvio dėjimas, blokas ir perdavimas pateko į gražiausių šios savaitės epizodų dešimtuką). Tačiau „Real“ klubas Belgijos čempionus palaužė tik po atkaklios kovos – 93:89.

„Šios rungtynės buvo įrodymas, kad Eurolygoje nėra lengvų rungtynių, ypač šioje grupėje. Mačas buvo sunkus, bet mūsų tai nenustebino. Kiekviena dvikova yra sunkesnė nei prieš tai buvusi. Šarlerua ekipa žaidė gerą krepšinį – pagirtinai gynėsi ir pelnė nemažai taškų greitame puolime. Žinojome, kad jie stiprūs, todėl tai mūsų nenustebino. Po šešių mačų turime iškovoję keturias pergales, o tai yra puiku, ypač tokioje stiprioje Eurolygoje“, – džiaugėsi M.Pocius.

Verta pažymėti, kad lietuvio žaidimo laiką ketvirtadienį kiek pailgino ir „Real“ lyderio Rudy Fernandezo trauma. Ispanas susižeidė kelį ir nebegalėjo tęsti mačo. Ar labai rimta R.Fernandezo trauma, paaiškės po išsamios medikų apžiūros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius