-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 02

Ricky Rubio nusprendė kitą sezoną žaisti NBA, bet „Barcelona“ turės gauti 2,9 mln. litų išpirką

Ispanijos vyrų krepšinio rinktinės įžaidėjas Ricky Rubio apsisprendė 2011–2012 m. sezone prisijungti prie 2009 m. jį NBA naujokų biržoje pasirinkusio Minesotos „Timberwolves“ klubo.
Ricky Rubio
Ricky Rubio / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 NBA Ricky Rubio

Skelbiama, jog savo dabartinei ekipai „Barcelona“ R.Rubio sumokės 1,2 mln. JAV dolerių išpirką. Beveik pusė sumos (0,5 mln.) padengs Minesotos klubas – tokią maksimalią sumą leidžia mokėti NBA politika.

20 m. gynėjas ir „Timberbolves“ kol kas vengia oficialių pranešimų, kol vyksta Ispanijos ACB krepšinio lygos atkrintamosios varžybos.

R.Rubio profesionaliai pradėjo rungtyniauti būdamas vos 14 m. Jis laikomas vienu perspektyviausių Ispanijos krepšininkų.

„Ricky yra talentingas krepšininkas ir be abejo, dabar visi kalba, kad jis stovi toje pačioje vietoje jau porą metų. Bet taip nėra. Iš jo visi daug tikėjosi. Tačiau jis yra labai jaunas. Gali dar tobulėti, nereikia norėti išspausti iš šio vaikino daugiau būtent dabar. Jūs palaukite kelerius metus, pažiūrėsime tuomet. Net ir dabar jis yra tikrai geras krepšininkas“, – duodamas interviu portalui „Eurobasket.lt“ krepšininką apibūdino ispanų nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris Sergio Scariolo.

Anksčiau skelbta, jog R.Rubio kontrakto išpirkimo suma galėtų siekti apie 3 mln. eurų.

Su panašia dilema susiduria ir Lietuvos krepšininkas Jonas Valančiūnas. Neoficialiais duomenimis, Vilniaus „Lietuvos rytas“ už krepšininko sutarties išpirkimą prašo 3 mln. JAV dolerių. Tai gali apsunkinti vidurio puolėjo galimybes būti aukštai pašauktam birželio 23 d. vyksiančioje NBA naujokų biržoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius