Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 01 07

Rima Valentienė: „Fantastiška atsiimti apdovanojimą prieš tokias svarbias vyrų krepšinio rungtynes“

Šeštadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje prieš LKL rungtynes tarp „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ apdovanoti geriausi 2011-ųjų šalies krepšininkai – Rima Valentienė ir Jonas Valančiūnas.
Rima Valentienė ir Jonas Valančiūnas
Rima Valentienė ir Jonas Valančiūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Geriausią krepšininkę ir krepšininką rinko Lietuvos skaitytojai, o juos apdovanojo LMKL prezidentas Algirdas Butkevičius.

Po apdovanojimų ceremonijos R.Valentienė šiek tiek pastoviniavo arenoje, tačiau po pirmojo kėlinuko kartu su sūneliu išskubėjo į Kauną. Pasak krepšininkės šis įvertinimas jai – įsimintiniausias gyvenime.

„Įspūdinga buvo ši apdovanojimų ceremonija ir tikrai įspūdingiausias apdovanojimas mano gyvenime. Fantastiška atsiimti apdovanojimą prieš vyrų krepšinio rungtynes, kai arenoje tiek daug žmonių. Mums moterims reikia labai stengtis tiek aikštėje, tiek už jos ribų, kad mūsų moterų krepšinis būtų toks pats mylimas ir žiūrimas“, – 15min.lt sakė R.Valentienė.

R.Valentienė užsispyrusi ir tvirtai tikinti – šie metai jai bus stebuklų metai: „Linkiu sau sveikatos, daug pergalių su komanda ir rinktine, bet aš neabejoju, jog manęs laukia stebuklų metai.“

„Šis apdovanojimas – istorinis man ir mano šeimai. Labai dėkoju visiems, kurie už mane balsavo, ir tiems, kurie šiandien čia taip gražiai priėmė“, – prieš kelionę į Kauną dar kartą dėkojo krepšininkė.

Prieš LKL grandų rungtynes buvo apdovanotas dar vienas žmogus – 41-ąjį gimtadienį sausio 6-ąją šventęs Darius Maskoliūnas. Treneris tik šiandien grįžo iš Ispanijos, kur su „Lietuvos ryto“ jaunių rinktine laimėjo kelialapį į pagrindinį Eurolygos jaunių (iki 18 metų) turnyrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius