-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 09

Rimanto Kaukėno paramos grupė gerus darbus pradėjo kartu su „LKKA Aisčių“ krepšininkėmis

Kovo 8-ąją, tarptautinę moters dieną, Kauno krepšinio klubas „LKKA Aistės“ bei „Rimanto Kaukėno paramos grupė“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį. Šia proga, abi šalys iš karto ėmėsi darbo ir aplankė Kauno vaikų ligų kliniką, onkologinį skyrių.
Susitikimo akimirka
Susitikimo akimirka / Organizatorių nuotr.

„Labai džiaugiuosi, kad pasirašėme pirmą bendradarbiavimo sutartį. Darysime daugiau tokių socialinių projektų, nes R.Kaukėnas savo fondu nori prisidėti ne tik materialiai, bet ir morališkai“,  – atviravo R.Kaukėno paramos fondo direktorius Darius Pancekauskas.

Pats R.Kaukėnas, kuris vis dar gydosi kelio traumą, šiame projekte nedalyvavo.

„Mums buvo įdomu atvykti ir pažiūrėti, kaip laikosi žmonės, turintys savų didelių siekių, svajonių – pasveikti. Viliuosi, kad dalį tų žmonių svajonių mes įgyvendinome arba bent nuspalvinome įdomiomis spalvomis“, – pridūrė „LKKA Aistės“ direktorius Petras Aleksonis.

Vėlyvą popietę atvykę svečiai su vaikais bei jų tėveliais ne tik bendravo, aiškino ir pasakojo apie moterų krepšinio komandą bei garsų krepšininką Rimantą Kaukėną, bet ir įteikė atminimo subtilias dovanėles.

Kiekvienas vaikas turėjo galimybę burtų keliu išsitraukti krepšininkės didelę nuotrauką, ant kurios vėliau pati krepšininkė pasirašydavo bei artimai pabendraudavo su vaiku.

Kiekvienam akcijos dalyviui taip pat buvo įteiktas krepšinio kamuolys, išmargintas „LKKA Aistės“ klubo žaidėjų parašais bei Rimanto Kaukėno didelė fotografija, papuošta krepšininko autografu.

Vaikus globojančios mamos taip pat neliko be dėmesio. Moters dienos proga, jas pasveikino bei gėles įteikė „LKKA Aistės“ klubo direktorius Petras Aleksonis, komandos treneris Ričardas Maceina bei R. Kaukėno paramos grupės direktorius Darius Pancekauskas.

Vizito kulminacija tapo torto pjaustymas. Šį darbą entuziastingai atliko „LKKA Aistės“ žaidėjos Laura Svarytė ir Vitalija Kaminskytė.

VIDEO: Kaukėno fondas ir LKKA Aistės apsilankė aplankė Kauno Vaikų Ligų Kliniką

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius