Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 28

Rimas Kurtinaitis prieš Darių Maskoliūną – snaiperių dvikova Vilniuje

VTB Vieningosios lygos reguliariojo sezono rungtynėse ateinantį pirmadienį susikaus Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Maskvos srities „Chimki“ komandos. Šio mačo išvakarėse, sekmadienį, bus surengta snaiperių dvikova, kurioje susigrums... vyriausieji komandų treneriai.
Rimas Kurtinaitis ir Darius Maskoliūnas
Rimas Kurtinaitis ir Darius Maskoliūnas

Praeityje garsūs krepšininkai, šiuo metu vadovaujantys Rusijos ir Lietuvos vicečempionams – Rimas Kurtinaitis ir Darius Maskoliūnas – akis į akį susitiks ant krepšinio aikštelės parketo, specialiai organizuojamose tritaškių metimų varžybose.
Kas taps trenerių-snaiperių dvikovos nugalėtoju?

D.Maskoliūno pusėje – namų arenos faktorius ir jaunystė. Už R.Kurtinaitį patys kalba jo legendiniai pasiekimai ir turtinga varžymosi tritaškių metimų konkursuose praeitis. „Chimki“ strategas yra dalyvavęs netgi NBA „Visų žvaigždžių“ savaitgalio snaiperių konkurse Hjustone 1989-aisiais.

R.Kurtinaičio ir D.Maskoliūno dvikova bus surengta „Siemens“ arenoje prieš vakarinę Maskvos srities klubo treniruotę, o apytikslė dvikovos pradžia – 19 val. 30 min. Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius