Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 15

Rimas Kurtinaitis turėjo priežastį juokauti: jei norėčiau išsimiegoti, eičiau į Seimą

Maskvos srities „Chimki“ vyriausiasis treneris Rimas Kurtinaitis po pusfinalio su Sankt Peterburgo „Spartak“ turėjo priežastį juokauti. Jo auklėtiniai iškopė į Europos taurės finalą.
Rimas Kurtinaitis
Rimas Kurtinaitis / bckhimki.ru nuotr.

Tiesa, Lietuvos strategui buvo apmaudu, jog lemiamoje dvikovoje „Chimki“ nesusitiks su „Lietuvos rytu“.

„Žaidžiame keistai, nes pradžioje pirmaujame 15 taškų, bet po to paleidžiame vadžias. Šiandien ne viskas išėjo, kaip norėjome, bet šį sezoną padėtis kiek geresnė, nes pernai rungtynes dažniausiai pradėdavome su minus 15. Nors turime daug lygiaverčių žaidėjų, jie irgi pavargsta. Vis dėlto džiaugiuosi, kad tokias įtemptas rungtynes dažniausiai laimime. Tikiu savo auklėtiniais – esame disciplinuota komanda. Manau, kad tai ir yra mūsų pergalių paslaptis. Nepuolame žaisti individualiai, o žaidžiame kaip komanda“, – kalbėjo R.Kurtinaitis.

– Ar po pergalės pusfinalyje ramiai miegosite?

– Reikia ruoštis finalui, peržiūrėti įrašus, nagrinėti „Valencia Basket“ žaidimą. Šiandien neužmigsiu, nes sveikatos tokios atkaklios rungtynės neprideda, bet toks jau mano darbas. Jei norėčiau išsimiegoti, eičiau į Seimą.

– Minėjote, kad finale norėtumėte kautis su „Lietuvos rytu“. Vilniečiai būtų parankūs varžovai?

– Aš ne dėl parankumo. Vis dėlto esu lietuvis. Aišku, „Lietuvos rytas“ nepateko į finalą, todėl žaisti su vilniečiais jau nebenorėjau. Šiaip įdomu su jais žaisti. Jie gera komanda, gal tik „Lietuvos rytas“ šiek tiek neatlaikė tokio rango varžybų, bet kovėsi puikiai, bandė. Taurė viena, o norinčių – keturi. Kažkas turi likti už borto. Gaila, kad tai „Lietuvos rytas“.

– „Lietuvos rytas“ taip pat turėjo dviženklį deficitą, bet pralaimėjo. Ar tai reiškia, kad „Chimki“ komanda yra brandesnė?

– Negaliu nieko komentuoti, nes nemačiau „Lietuvos ryto“ ketvirtojo kėlinio. Taip, mūsų žaidėjai su didele patirtimi. Ko vertas didelės NBA, tarptautinio krepšinio patirties turintis Planiničius. Nors rungtynių pabaigoje jis ir padarė klaidą, nepanikavau, nes žinau, kad už tą klaidą Zoranas padarys tris gerus dalykus. Esame labiau patyrę už „Lietuvos rytą“.

VIDEO: R.Kurtinaitis: norėčiau išsimiegoti, eičiau į Seimą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius