-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 27

Robertas Javtokas: jei eičiau į „Žalgirį“, Kauno klubui būčiau atsidavęs šimtu procentų

Žaisdamas Vilniaus „Lietuvos ryto” komandoje R.Javtokas tikrai nemanė, kad kada nors užsivilktų Kauno „Žalgirio” aprangą, tačiau dabar Kauno klubo pasiūlymą krepšininkas svarsto.
Robertas Javtokas Kauno sporto halėje
Robertas Javtokas / BFL nuotr.

Atostogaudamas Valensijoje R.Javtokas jau turi iš ko rinktis, nors sezonas jam baigėsi vos prieš kelias dienas, rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Vidurio puolėjo ieškantis Kauno „Žalgiris” domisi 31 metų 211 cm ūgio Lietuvos rinktinės krepšininku. „Girdėjau, kad ne vien „Žalgiris” domisi. Bet sunku ką nors vertinti, kai realių faktų nėra. Aš niekada neatmečiau galimybės grįžti žaisti į Lietuvą, bet atsakyti rimčiau dabar negalėčiau. Juolab kad kol kas galioja kontraktas su Valensijos komanda. Ji irgi domisi“, – „Lietuvos rytui“ teigė R.Javtokas.

Nors vidurio puolėjas iš Lietuvos šešerius metus žaidė „Lietuvos ryte”, tai įtakos jo sprendimui svarstant „Žalgirio” pasiūlymą neturės.

„Kai žaidžiau „Lietuvos ryte”, maniau, kad niekada neisiu į „Žalgirį”. Tačiau mąstymas pasikeitė. Jei eičiau į „Žalgirį”, šiam klubui būčiau atsidavęs šimtu procentų.

Vilniaus komandoje užaugau kaip krepšininkas, subrendau ir įgijau pasitikėjimo. Jaučiu didesnių sentimentų Vilniaus ekipai, ją gerai pažįstu. Bet viskas priklauso nuo siūlomų sąlygų. Pasikalbu su „Žalgirio” žaidėjais, jie nesiskundžia, tad svarstyčiau galimybę žaisti Kaune“, – pasakojo R.Javtokas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius