Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 05 15

„Rockets“ ir „Magic“ smogė atgal (video)

NBA konferencijų pusfinaliuose prireiks visų septynerių rungtynių. Ketvirtadienio dvikovose „Houston Rockets“ namie 95:80 įveikė „Los Angeles Lakers“, o „Orlando Magic“ savo aikštėje 83:75 nugalėjo „Boston Celtics“ ekipą. Abiejų porų serijos iki keturių pergalių rezultatas tapo lygus 3:3.
K.Bryantas pelnė net 32 taškus, tačiau to pergalei neužteko
K.Bryantas pelnė net 32 taškus, tačiau to pergalei neužteko. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Be traumuoto Yao Mingo žaidžiantys „Rockets“ krepšininkai Vakarų konferencijos pusfinalio šeštose rungtynėse smogė iš peties – rungtynių pradžioje pirmavo net 15:1. Vėliau žaidimas kiek išsilygino, tačiau aikštės šeimininkai neleido varžovams abejoti jų pranašumu.

„Pastarąsias dvi dienas girdėjau kalbų, kad šios rungtynės mums bus paskutinės, tačiau vaikinai drabužinėje tuo netikėjo“, – nba.com sakė nugalėtojų treneris Rickas Adelmanas. „Jie kovoja dėl kiekvieno kamuolio, todėl ir susiklostė tokia situacija. Jie nepasiduoda. Manau, kad paskutinės rungtynės iš tiesų bus jaudinamos“, – kalbėjo 32 taškus svečiams pelnęs Kobe Bryantas.

VIDEO: Lakers vs Rockets Game 6

Tik „Lakers“ treneris Philas Jacksonas buvo ramus. Anot jo, komanda žais namie, palaikoma savų sirgalių, tad viskas bus gerai. Ketvirtadienį nugalėtojams 26 taškus pelnė Aaronas Brooksas, 24 – Luisas Scola. Šios poros nugalėtojs Vakarų konferencijos finale susirgums su „Denver Nuggets“ ir Linu Kleiza.

Kitose ketvirtadienio rungtynėse savo pranašumą beveik visas rungtynes demonstravo „Magic“ krepšininkai. „Stengiausi būti savimi“, – komentavo puikų savo pasirodymą Orlando komandos lyderis Dwightas Howardas. Jo sąskaitoje –  23 taškai ir 22 atkovoti kamuoliai.

„Po velnių. Jis žaidė fantastiškai“, – gyrė D.Howardą „Celtics“ treneris Docas Riversas. Nugalėtojams 20 taškų pridėjo Rashardas Lewisas, o svečių ekipoje išsiskyrė Rajonas Rondo ir Paulas Pierce'as. Jie pelnė atitinkamai 19 ir 17 taškų. Šios poros nugalėtojas Rytų konferencijos finale susikaus su „Cleveland Cavaliers“ ir Žydrūnu Ilgausku.

VIDEO: Celtics vs Magic Game 6

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius