-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 03

Rugpjūčio 24-ąją NBA sudrebins įspūdingi mainai: Kevinas Love'as žais Klivlande

Po to, kai LeBronas Jamesas birželio viduryje paskelbė po ketverių metų pertraukos grįžtantis į „Cleveland Cavaliers“, o „Minnesota Timberwolves“ lyderis Kevinas Love'as pareiškė nebepratęsiantis sutarties su šia komanda, netilo kalbos, jog šis krepšininkas pasiryžęs vykti į Klivlandą, kur pagaliau galės kovoti dėl NBA čempionų titulo. Dabar visi ženklai rodo, jog rugpjūčio 24-ąją tai neabejotinai ir įvyks.
Kevinas Love'as
Kevinas Love'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Jau ketvirtadienį iš oficialios „Cavaliers“ parduotuvės dingo galimybė įsigyti pirmojo NBA naujokų biržos šaukimo Andrew Wigginso marškinėlius. 

Pirmąjį naujokų biržos šaukimą išmainyti į K.Love'ą Klivlando klubas norėjo dar prieš NBA naujokų biržą. Tačiau tuo metu su šiais mainais nesutiko pats „Timberwolves“ lyderis, kuris nebuvo užtikrintas ar L.Jamesas nuspręs grįžti į savo gimtosios valstijos komandą. 

AFP/„Scanpix“ nuotr./Panašu, jog A. Wigginsas apsivilks arba „Timberwolves“, arba „Sixers“ marškinėlius
AFP/„Scanpix“ nuotr./Panašu, jog A. Wigginsas apsivilks arba „Timberwolves“, arba „Sixers“ marškinėlius

Galiausiai lygos karaliumi tituluojamam krepšininkui paskelbus apie savo sprendimą, K.Love'as išreiškė norą atstovauti „Cavaliers“. 

Tai, kad A.Wigginsas bus išmainytas, spėti buvo galima jau tada, kai savo sugrįžimo žinutėje jis džiaugėsi galimybe žaisti su Kyrie Irvingu ir Andersonu Varejao, lyg tyčia pamiršdamas lygos naujoką, kuriam prognozuojama žvaigždės ateitis.

Žinoma, Minesotos komanda nebuvo pasiruošusi atiduoti vieno geriausių lygos sunkiųjų kraštų tik už vieną krepšininką, tad prasidėjo diskusijos, kas dar galėtų palikti „Cavaliers“ ekipą.

Po sėkmingo pasirodymo vasaros lygoje šiame sąraše atsidūrė ir pirmasis praėjusių metų NBA naujokų biržos šaukimas Andre Bennettas, kuris irgi nebuvo paminėtas L.Jameso laiške. 

Taip pat, panašu, jog Klivlandą palikti turėtų Dionas Waitersas. Paaiškėjus, jog kartu su L.Jamesu į ekipą atvyksta pajėgus veteranas Mike'as Milleris ir netylant kalboms apie Ray Alleno prisijungimą, D.Waitersas pareiškė nesiruošiantis taikstytis su atsarginio žaidėjo vaidmeniu. Vėliau šią žinutę iš „Twitter“ paskyros žaidėjas pašalino.

Sunkiu charakteriu pasižymintis krepšininkas nepatinka ir lygos karaliui, kuris siekia sukurti gerą atmosferą drabužinėje.

Regis, R.Allenas nuspręstų tęsti karjerą ir prisijungtų prie „Cavaliers“ tik tuo atveju, jei ekipą paliktų D.Waitersas. Taigi šios naujienos taip pat reikėtų tikėtis po rugpjūčio 24-osios.

Netyla kalbos, kad į mainus gali įsitraukti ir „Philadelphia 76ers“ komanda, nes „Timberwolves“ domina vienas iš „Sixers“ lyderių Thaddeausas Youngas.

Manoma, jog jei ši komanda įsitrauks į trišalius mainus, į Filadelfiją pateks arba D.Waitersas, arba A.Wigginsas. Pastarasis praėjusiais metais gynė Kanzaso universiteto garbę ir žaidė kartu su „Sixers“ trečiuoju šaukimu pakviestu Joeliu Embiidu.

Abu krepšininkai labai gerai sutarė tarpusavyje ir norėtų kartu toliau dėvėti tos pačios komandos marškinėlius.

Pateikiame variantus, kokie žaidėjai po rugpjūčio 24-osios turėtų pakeisti komandas.

„Cavaliers“ „Timberwolves“
K.Love'as D.Waitersas
R.Allenas A.Bennettas
  A.Wigginsas

Trišalių mainų atveju pokyčiai atrodytų taip:

„Cavaliers“ „Timberwolves“ „Sixers“
K.Love'as A.Bennettas D.Waitersas /
​A.Wigginsas
R.Allenas Th.Youngas  
 

D.Waitersas /
A.Wigginsas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius