-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 05 19

Rusų milijonierius: „Nets“ per 5 metus taps NBA čempionu

Praėjusią savaitę NBA klubo „New Jersey Nets“ savininku tapęs Rusijos verslininkas Michailas Prochorovas pažadėjo, kad savo komandą NBA čempione padarys daugiausia per penkerius metus. Jau kitą sezoną į ekipą ateis keli nauji žaidėjai, praneša ESPN.
„Nets“ klubo laukia šviesi ateitis
„Nets“ klubo laukia šviesi ateitis? / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 NBA

Specialiame pareiškime „Nets“ sirgaliams verslininkas teigė, kad kitą sezoną komandai bus keliamas uždavinys patekti į atkrintamąsias varžybas. Pasak jo, NBA aukso žiedus Naujojo Džersio klubas turėtų iškovoti mažiausiai per vienus, o daugiausia per penkerius metus.

M.Prochorovas pridūrė, kad jam valdant „Nets“ taps pirmuoju pasaulio klubu, kurį palaikys sirgaliai nuo Naujojo Džersio iki Maskvos. Jis pasirengęs įrodyti žaidėjams ir specialistus, kad „Nets“ – geriausia darbo vieta.

Tai, kad „Nets“ klubą perka M.Prochorovas, paaiškėjo dar praėjusių metų gruodį. Oficialiai sandoris įvyko 2010 metų gegužės 11 dieną. Rusų milijonierius valdo 80 procentų klubo akcijų.

Pastarąjį kartą Naujojo Džersio ekipa atkrintamosiose varžybose žaidė 2006–2007 metais. Šį sezoną „Nets“reguliariajame sezone užėmė paskutinę vietą – laimėjo tik 12 rungtynių iš 82.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius