Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 06

Sabonis dalyvauja „Kauno“ ekipos veikloje

Kauno Žalgirio prezidentas Arvydas Sabonis dalyvauja ir Kauno „Kaunas“ ekipos veikloje. Apie tai ispanų žiniasklaidai išpliurpė jo sūnus Tautvydas.
Rungtynių akimirka
T.Sabonį sužavėjo tėvo išpildytas pažadas karjerą baigti „Žalgiryje“. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Jis turi keletą „Žalgirio“ akcijų, tačiau dabar yra užsiėmęs nauju projektu su jaunais žaidėjais ir ta komanda žais Lietuvos aukščiausiojoje lygoje. Klubas vadinasi „KK Kaunas“, – pareiškė T.Sabonis.

Malagos „Unicaja“ (Ispanija) jaunimo komandai atstovaujantis ir Europos jaunių (iki 18 metų) auksą šią vasarą Vilniuje iškovojęs 18-metis 203 cm ūgio krepšininkas buvo paprašytas prisiminti tėvą Arvydą Sabonį kaip žaidėją.

„Kai kas atsimena daugybę jo rungtynių, kai kas rungtynes, nulemtas paskutinėmis sekundėmis, momentą, kai Madride sulaužė lentą, daug dalykų. Tačiau labiausiai mane sujaudino, kad tėtis pasirašydamas pirmą kontraktą su Valjadolido „Forum“ pažadėjo grįžti žaisti į „Žalgirį“. Ir praėjus daugeliui metų jis tą pažadą ištesėjo. Žaidė visą sezoną ir be algos“, – prisipažino T.Sabonis.

Paklaustas apie tėvo patarimus, Tautvydas atskleidė vieną Arvydo paslaptį: „Tas gerai dirba, kas gerai valgo ir miega...“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius