-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 10 15

„Sakalų“ trenerių štabą papildė R.Paulauskas

Kol kas pergalių naujame LKL čempionate neiškovojusi sostinės „Sakalų“ ekipa stiprina trenerių štabą. Vyriausiojo trenerio Eriko Kučiausko talkininku nuo šiol dirbs Rūtenis Paulauskas.
R.Paulauskas prisidės prie „Sakalų“
R.Paulauskas prisidės prie „Sakalų“. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Vilniaus Sakalai

39 metų specialistas pastaraisiais metais buvo ryški figūra moterų krepšinyje – 2007–2009 m.  treniravo Vilniaus TEO komandą ir Lietuvos rinktinę. Tačiau po 11 metų pertraukos R.Paulauskas grįžta į „Sakalus“. Šiame klube jis dirbo 1998–1999 metais, tada buvo komandos vyriausiasis treneris.

Per karjerą R.Paulauskas yra dirbęs Mineralinių Vandenų „Lokomotiv“, Maskvos CSKA bei Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandų trenerio asistentu. Specialistas 2002–2004 metais treniravo Kėdainių „Nevėžį“, 2005–2007 m. – Maskvos srities „Dinamo“.

„Tikiuosi, kad galėsiu padėti komandai. Visada norėjau dirbti, todėl gavęs kvietimą jį priėmiau. Manau, kad mano per penkiolika darbo metų sukaupta patirtis bus naudinga. Labai noriu pamatyti pačią komandą. Į „Sakalus“ grįžtu po dešimties metų pertraukos. Grįžtu į savo namus. Čia rasiu daug pažįstamų veidų. Rolandą Matulį, Virginijų Sirvydį bei Andrių Giedraitį jau esu treniravęs. Su Eriku Kučiausku taip pat esame dirbę. Manau, kad greitai įsitrauksime į darbą ir viskas bus gerai“, – tinklalapiui BcSakalai.lt sakė treneris.

Artimiausias LKL rungtynes „Sakalai“ žais spalio 20 dieną – Vilniuje susitiks su „Perlo“ komanda, o kovas BBL „Iššūkio“ taurės varžybose pratęs spalio 26 dieną namuose (šį sezoną „Sakalai“ namų rungtynes žaidžia Šakiuose) su Panevėžio „Techasu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius