Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 27

Šarūnas Jasikevičius pasirašė sutartį su Kauno „Žalgiriu“

Jau senokai sklandę gandai apie galimybę Šarūnui Jasikevičiui apsivilkti Kauno „Žalgirio“ marškinėlius tapo realybe. Penktadienį surengtoje spaudos konferencijoje 37 metų įžaidėjas ir klubo vadovai patvirtino šią žalgiriečių gerbėjams malonią žinią pasirašydami sutartį.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Galime pasidžiaugti, kad baigėme komandos komplektaciją. Šarūnas, kaip jau esu minėjęs, yra Lietuvos krepšinio ikona, kurių nėra daug“, – pristatė naują žaidėją „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Komandos vadovas tikino, kad Š.Jasikevičius klubui, kurio finansinės galimybės labai ribotos, nuolaidų nedaro, tačiau jo prisijungimas prie komandos svarbus ne tik žaidėjams, bet ir žiūrovams.

„Taip, jis tikrai padės komandai. Gal nesuteikia labdaros, bet dėl savo vardo ir patirties tikrai padės pritraukti daugiau žiūrovų. Kaunietis, atstovaujantis savo miesto komandai – tikrai puiku“, – tikino P.Motiejūnas.

„Esu labai laimingas, kad pagaliau pavyko užbaigti derybas su „Žalgiriu“. Jau kelias savaites norėjome jas pabaigti, bet kortas sumaišė Europos čempionatas. Agentai buvo užsiėmę. Džiaugiuosi, kad pagaliau atsirado galimybė žaisti už „Žalgirį“. Tai buvo mano vaikystės svajonė, visada palaikiau šią komandą“, – tvirtino Š.Jasikevičius.

Šaras teigė daug kartų norėjęs susitarti su „Žalgiriu“, tačiau vis nepavykdavo. „Pirmą kartą su „Žalgiriu“ nepavyko pasirašyti sutarties, kai sukirtome rankomis su „Lietuvos rytu“, kitą kartą – kai susitariau su „Olympia“. Daug kartų nepavyko ir kai čia buvo ponas Romanovas“, – tvirtino įžaidėjas.

Jis teigė kol kas nejaučiantis „Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ priešpriešos. „Gal tai pasijaučia finaluose? Mano santykiai su „Lietuvos rytu“ – geri. Sutariu su redaktoriumi ir jo šeima. Anksčiau šioje komandoje žaidžiau, nes nepavyko susitarti su „Žalgiriu“. Jau galvojau, kad šiai mano vaikystės svajonei nelemta išsipildyti ir neverta dėl to sukti galvos“, – atvirai pasakojo Š.Jasikevičius.

Konferencijoje buvo pristatytos ir naujo sezono „Žalgirio“ aprangos. Š.Jasikevičiui įteikti 19-uoju numeriu pažymėti marškinėliai. „Nepavyko susitarti su P.Jankūnu dėl 13 numerio“, – šypsojosi Š.Jasikevičius.

15min.lt primena, kad krepšininkas ketvirtadienį atvyko į Lietuvą ketindamas pasirašyti metų sutartį su LKL čempionu.

Kaunietis pastarąjį sezoną žaidė ispanų „Barcelona“ komandoje, tačiau pasibaigus sezonui sutarties pratęsti nepavyko, o naujo klubo paieškos užtruko.

Krepšininkas vasarą atmetė daugkartinio Izraelio čempiono Tel Avivo „Maccabi“ pasiūlymą. Per karjerą įžaidėjas vilkėjo Vilniaus „Lietuvos ryto“, Liublianos „Olimpija“, „Barcelona“, Tel Avivo „Maccabi“, „Indiana Pacers“, „Golden State Warriors“, Atėnų „Panathinaikos“, Stambulo „Fenerbahce“ komandų aprangą. Š.Jasikevičius taip pat dar pernai atstovavo Lietuvos rinktinei, tačiau šįmet prisidėti prie nacionalinės ekipos atsisakė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius