Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 01

Šarūnas Marčiulionis per atostogas krepšinio mokė Urugvajaus vaikus

Šarūnas Marčiulionis krepšinio negali pamiršti net per atostogas. Su drauge Laura Mikelionyte Urugvajuje šiuo metu dienas leidžiantis legendinis Lietuvos krepšininkas vienai dienai tapo krepšinio treneriu.
Šarūnas Marčiulionis
Šarūnas Marčiulionis / Alfredo Pliadžio nuotr.

Vesti parodomąją treniruotę vietos klubo jaunimui Š.Marčiulioniui pasiūlė Lietuvos garbės konsulė Urugvajuje Marisa Leonavičienė, remdamasis Montevidėjaus dienraščiu, rašo Sportalas.com. Visiems nelauktai, krepšinio legenda sutiko.

Š.Marčiulionis 13–17 metų jauniesiems krepšininkas parodė kai kuriuos krepšinio technikos elementus, o „Verdirrojo“ klubo treneris Marcelo Mendezas džiūgavo, kad Šarūnas „nuoširdžiai atsakė į visus klausimus, kuriuos jam uždavėme“. Maža to, legenda apsirengė „Verdirrojo“ klubo marškinėliais ir rado laiko padirbėti individualiai su kiekvienu komandos nariu.

Lietuvio noru pasidalyti patirtimi džiaugėsi ir klubo prezidento žmona. Vienam didžiausių Urugvajaus dienraščių ji irgi neslėpė džiaugsmo: „Juk buvo sekmadienis. Jis galėjo ramiai ilsėtis, bet praleido visą dieną su mumis.“ 

„Viskas, ką mes pasiekėme, yra dėl krepšinio aistros, – Urugvajaus vaikus mokė Lietuvos krepšinio žvaigždė. – Mokytis riekia kiekvieną dieną ir naktį, ne tik per treniruotes.“

Per savaitę Š.Marčiulionis Urugvajuje spėjo apžiūrėti Piriapolio paplūdimius, Punta del Estės kurortą ir Ročą.

„Urugvajaus paplūdimiai man labai priminė lietuviškus“, – sakė Š.Marčiulionis, rašo Urugvajaus sporto naujienų portalas „Ovacion“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius