Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2015 01 11

Šarūnas Vingelis – geriausias tryliktosios NKL savaitės krepšininkas

Prieš trejus metus NKL čempionu tapęs, vėliau LKL rungtyniavęs, o šiame sezone vėl į antrąjį Lietuvos krepšinio divizioną grįžęs Šarūnas Vingelis sėkmingai įrodinėja, kad žaisti krepšinį jis moka. Penktadienį (01.09) jo tempiamas Šakių „Zanavykas“ laimėjo prieš lygos lyderį Molėtų „Ežerūną-Karį“, o šeštadienį (01.10) Š. Vingelis buvo geriausias ir lemiamose rungtynėse dėl patekimo į stipriausiųjų septynetą kovoje su Joniškio „Delikatesu“.
Šarūnas Vingelis
Šarūnas Vingelis / Sauliaus Čirbos nuotr.

Po 29 taškus per mačą rinkęs snaiperis pripažintas geriausiu tryliktosios NKL savaitės krepšininku.

Rungtynėse su molėtiškiais Š. Vingelis pelnė 33 taškus, atkovojo 6 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir tiek pat kartų kamuolį iš varžovų „pavogė“. Aikštę snaiperis paliko sąskaitoje turėdamas 33 naudingumo balus.

Antroje savaitgalio dvikovoje 25 metų 192 cm ūgio gynėjas į „Delikateso“ krepšį įmetė 25 taškus, atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė 1 kamuolį ir surinko 24 naudingumo balus.

Savaitgalį Š. Vingelis dvitaškius metė  67 procentų (18/27), tritaškius – 60 procentų (6/10), baudas – 57 procentų (4/7) taiklumu.

Geriausiu savaitės krepšininku taip pretendavo tapti Antanas Udras (Vilniaus „Perlas-MRU“), Karolis Guščikas (Raseinių „Rasai“), Ignas Daukšys („Vilnius“) ir Žilvinas Petraitis (Joniškio „Delikatesas“)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius