Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 11

Shaqas: Jamesas galėtų treniruoti NBA komandą

NBA klubo „Cleveland Cavaliers“ vidurio puolėjas Shaquille'as O'Nealas komandos draugą LeBroną Jamesą už puikų žaidimo išmanymą jau dabar stato į vieną eilę su lygos trenerių ikonomis tapusiais Patu Riley ir Philu Jacksonu.
Sh.O'Nealas gyrė aukštą L.Jameso kaip krepšininko intelekto koeficientą
Sh.O'Nealas gyrė aukštą L.Jameso kaip krepšininko intelekto koeficientą. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Darbas NBA

„LeBrono krepšinio intelekto koeficientas yra fenomenalus, – espn.com sakė Shaqas. – Jis jau dabar galėtų treniruoti NBA komandą.“

24 metų NBA talentas L.Jamesas padarė Sh.O'Nealui įspūdį žaidimo suvokimu – jis išmano gynybos principus, kaip išnaudoti komandos draugus, kaip keisti vieną ar kitą gynybos sistemą ir kitas subtilybes.

Shaqas viešai nepareiškė savo nuomonęs, kuris geresnis – L.Jamesas ar buvęs komandos draugas iš „Los Angeles Lakers“ ekipos Kobe Bryantas. Tačiau pripažino, kad Klivlando komandos žvaigždė yra protingiausias žaidėjas, su kuriuo teko žaisti per 18 karjeros metų.

L.Jamesą sužavėjo tokia Sh.O'Nealo nuomonė, tačiau apie savo, kaip trenerio, karjerą krepšininkas nebuvo linkęs kalbėti. „Niekuomet negalvojau apie trenerio darbą. Tiesiog suprantu žaidimą ir stengiuosi dar daugiau apie jį išmokti“, – espn.com sakė „Cavaliers“ lyderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius