Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 25

„Šiauliai“ ir vėl įveikė „lietuviškąjį“ Kazachstano klubą ir žengė į BBL ketvirtfinalį

Baltijos krepšinio lygos (BBL) aštuntfinalyje užtikrintai į kitą etapą žengė „Šiaulių“ krepšininkai, kurie atsakomosiose aštuntfinalio rungtynėse namie rezultatu 91:78 (26:14, 27:25, 23:19, 15:20) nugalėjo Atyrau „Barsy“ su trimis lietuviais.
Kauno „Žalgiris“ – Šiaulių „Šiauliai“
Kauno „Žalgiris“ – Šiaulių „Šiauliai“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Tai buvo antroji „Šiaulių“ pergalė BBL aštuntfinalyje. Pirmąsias rungtynes šiauliečiai laimėjo 107:79. Ketvirtfinalyje Gedimino Petrausko vedamo šiauliečių klubo lauks „Ventspils“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ poros laimėtojas.

Įdomu tai, kad pirmosios serijos rungtynės vyko taip pat Šiauliuose, bet ne Šiaulių arenoje, o senuosiuose sporto rūmuose.

Šiame susitikime „Šiaulius“ į pergalę vedė 23 taškus pelnęs, 11 kamuolių atkovojęs bei 5 rezultatyvius perdavimus atlikęs Travisas Leslie, 14 taškų prie pergalės pridėjo Darius Pakamanis (1/6 trit., 6 atk. kam.), po 13 – Derekas Needhamas (3/4 trit., 5 rez. perd.) ir Julius Jucikas.

„Barsy“ gretose rezultatyviausiai rungtyniavo Gytis Sirutavičius – 19 taškų (3/5 trit.), 4 atkovoti kamuoliai, 17 taškų pridėjo Bryanas Harrisonas (5 rez. perd.), 13 – Frederickas Zambalistas. Edgaras Želionis pralaimėjusiems pelnė 6 taškus, o Lukas Brazdauskis (0/3 trit.) – 3.  
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius