-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 20

„Šiauliai“ svečiuose sutriuškino Kėdainių klubą ir BBL Elito divizione toliau žengia be pralaimėjimų

„Šiaulių“ ekipa pratęsė pergalių BBL čempionate seriją iki šešių – šiauliečiai išvykoje 85:65 (22:25, 22:12, 21:17, 20:11) patiesė Kėdainių krepšininkus. „Šiauliai“ išliko vienintelė pralaimėjimo nepatyrusi ekipa BBL Elito divizione.
Rungtyniu akimirka
Rungtyniu akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Galingų priekinės linijos žaidėjų nestokojantys „Kėdainiai/Triobet“ nerado priešnuodžių Denzeliui Bowlesui ir Valdui Vasyliui.  Šiauliečių aukštaūgių pora kartu pelnė net 39 taškus ir buvo neįmenama mįslė kėdainiečiams. D.Bowleso (22 tšk., 10/14 dvit., 12 atk. kam.) ir V.Vasyliaus (17 tšk., 6/7 dvit.) nesustabdė ir sutankinta gynyba kėdainiečių baudos aikštelėje. Šiauliečiai išsyk atmesdavo kamuolį prie tritaškio linijos savo snaiperiams, o šie už aplaidumą ginantis baudė tritaškėmis „bombomis“.

„Pažiūrėkite į protokolą, ten mūsų pralaimėjimo priežastys – 16 neįmestų baudų ir 21 klaida. Sugebėjom atsikovoti kamuolius, bet nepataikėm iš po krepšio. Ir tai kartojasi jau antras rungtynes iš eilės. Vyrai buvo nusiteikę, kovėsi pagirtinai, bet to nepakanka... Aš tikrai neturiu jiems priekaištų dėl kovingumo – nė vienas auklėtinis to  nenusipelnė“, – po rungtynių emocingai kalbėjo Kėdainių ekipos strategas Gediminas Petrauskas.

„Nors laimėjome 20 taškų, tikrai nebuvo lengva, nes persvarą susikrovėme po maža lašelį. Rungtynių pradžioje kėdainiečiai žaidė pagirtinai, ir tai suprantama – sava salė, savi sirgaliai. Tai vadinu šeimininkų „šūviu“. Gal mes nesitikėjome mačo pradžioje tokios agresijos, nors buvau įspėjęs, kad būrį talentingų ir patyrusių žaidėjų surinkę kėdainiečiai neturi silpnų vietų“, – sakė „Šiaulių“ treneris Antanas Sireika.

„Kėdainiai/Triobet“: A.Masiulis, A.Adomaitis ir V.Ginevičius (1/4 baudų) po 9, M.Valukonis, L.Kisielius (6 kld.) ir D.McClure‘as po 7,  V.Šulskis 5, P.Beliavičius, M.Sapiega ir T.Černeckis po 4 (J.Zirlys).

„Šiauliai“: D.Bowlesas 22 (10/14 dvit., 12 atk. kam., 5 rez. perd., 32 naud. bal.), V.Vasylius 17 (6/7 dvit., 1/1 trit.), M.Žukauskas 13 (5/5 dvit.), R.Broadusas 12, C.Longas 8, V.Šarakauskas 6, E.Ruzgas 4, A.Šikšnius 3 (M.Prekevičius, D.Gvezdauskas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius